lunes, 20 de febrero de 2017

Maratest Badalona


Avui he tornat a fer el Maratest a Badalona per sisé cop consecutiu es a dir he fet totes les edicions.
Dia magnífic de amb sol i fresquet a primera hora. Gran organització amb sortida i arribada davant del Palau Olímpic de Badalona. Com sempre amb els nostres "speakers"  Waterpoler i Debutante animant força.

Circuit de 15 Qm idèntic a l'any passat i molt pla  amb dues distàncies 15 i 30 Qm. Llebres amb ritmes de marató per poder a competir al màxim rendiment.


Molts companys de corredors.cat, la majoria del quals estan preparant la marató de Barcelona. A la foto una petita representació.
Quan em vaig assabentar de la  Luz Marina volia fer la prova de 30 Qm vaig decidir fer la prova de 15 Qm a ritme de competició i acompanyar-la a la segona volta com entrenament.

Sortida a les 9:00 en punt amb l'objectiu de 1h20' (ritme de 5'20''/Qm). Amb la llebre molt endavant i amb les dificultats per córrer al seu costat en anys anteriors, he decidit anar sol al meu ritme.
Primer Qm's per la part industrial sense animació. Cap el Qm 2, hem fet l'única pujada destacable del recorregut el Pont de Lluc sobre la via del tren.
He passat el Qm 5 al Passeig Marítim  en 26'42'' a ritme de 5'21''/Qm. 


Riera de Canyadó (Qm 6,3)

Continuació cap a la carretera de Mataró fins a Montgat i gir 180º per tornar. En aquest tram ens hem creuat amb un munt de companys i animat mútuament.
A la Riera de Canyadó, ja de tornada, he passat el Qm 10 en 53'34'' a ritme de 5'22''/Qm. Gir cap el Passeig Marítim i entrada el centre de Badalona. Mantinc el ritme prou bé tot i que no veig la llebre de 1h20'.

Al darrer  Qm he apretat una mica en companyía del Tiny per acabar en un molt bon Temps final de 1h20'09'' al Lloc 399 a ritme de 5'21''/Qm.

Dades del Garmin


Arribada


He fet una bona cursa a ritme regular tot i no tenir la referència de la llebre. Molt bona marca rebaixant 1'12'' la de l'any passat.
  • Parcials 5 Qm :    26'42'' / 26'52'' / 26'35''

Segona volta (15 Qm)


Abans de continuar amb la Luz he tingut temps d'hidratar-me, animar a alguns companys i fer algunes fotos.
El canvi de ritme ha estat important i he trigat uns Qm's en intentar adaptar-me, cosa que no he aconseguit totalment. He fet unes quantes fotos i he anat animant i portant begudes a la Luz que ha aguantat prou bé.

Qm 22

Qm 29

Temps segona volta 1h53'54'' (7'36''/Qm). Un bon entrenament amb millor companyia.


Felicidades campeona !



En total he fet 30 Qm, una bona tirada llarga previa a la BML del 5 de Març.

No hay comentarios: