domingo, 15 de enero de 2017

34ª Mitja de Sitges


Setena Mitja Marató de Sitges avui amb un dia de sol i fred (al voltant dels 8 ºC ).  Curiosament la meva 34 mitja marató coincideix amb l'edició d'enguany d'aquesta prova.
El circuit dels dos darrers anys amb dues voltes amb pas pel casc antic de Sitges ha estat lleugerament millorat evitant el maleït pas sota la via del tren que trencava molt el ritme. Ara es mes plà el que en teoría permetrà fer millors marques.


L'objectiu per avui es el Sub. 2 h ja que fa quasi un any que no corro aquesta distància..
Surto a les 10.00 en punt amb el meu amic Pablo Pluvinet que està preparant la marató de Barcelona. Recorregut inicial pel llarg Passeig Marítim i urbanitzacions vora el mar. Procuro estabilitzar el ritme mig al voltant del 5'30''. Passem el Qm 5 en 27'27'' , el previst. Agafem el camí del camp de golf i fem el primer gir de 180º (Qm 6,7 ). En el recorregut varis trams on ens creuem i que permet saludar els companys.


Cap el Qm 9 entrem al casc antic amb una mica de pujada i carrers estrets per enfilar tot seguit cap el Passeig de Ribera i completar la primera volta. Passo el Qm 10 prou bé en 54'39'' a ritme de 5'28''/Qm.


Comencem la segona volta pel Passeig Marítim fins l'hotel Terramar. Al passeig agafem al meu company Eduard Mas i la Natalia. Fem uns quants Qm's plegat mantenint el ritme. Abans de l'avituallament del Qm 15, hem prenc un gel. Temps 1h21'56''. El sub 2 h està garantit. Vaig força bé i uns 30'' per sota el ritme de 5'30''/Qm. M'he desepenjat uns metres dels meus companys que han apretat.
Passat el Qm 19 tornem a entrar al casc antic amb molta animació. Passo el Qm 20 en un temps de 1h49'28''. Això està fet, últim  Qm voltant l'hotel Calípolis i esprint al Passeig de Ribera fins meta. 
Temps final de 1h55'24'' lloc 1307 Ritme de 5'29''/Qm.

Dades del Garmin



Molt content, 34ª mitja marató al sac. Objectiu mes que complert amb marca millor que en les edicions del 2014 , 2015 i 2016 !. A la Mitja de Barcelona del febrer ho intentaré millorar.

Amb Eduard, Natalia i Pablo

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt be Ramon,

Els girs de 180º em van permetre saludar-te dues vegades.
Quin ritme que portaves ! i vas aconseguir baixar de les 2 hores amb molta holgura.

Què sigui per molts anys !!

Antoni Ferret - Sitgetà