sábado, 28 de enero de 2017

Cursa Parc Can Mercader

Aquest matí he participat a la 1ª Cursa pel Parc de Can Mercader una prova que ha canviat de nom però que conserva totes les característiques del original Cros de Can Mercader.

Prova consistent en dues voltes idèntiques pel Parc de Can Mercader a Cornellà amb una distància aproximada de 5,3 Qm

Apart de les curses per a nens s'han disputat tres curses per categories Senior , Veterans A i Veterans B. Jo he participat en aquesta última amb sortida a les 10:20.


Cel molt tapat i terra ple de bassals per les pluges de tota la setmana. Circuit de terra força exigent amb puja, baixa i molts girs. Algun tram d'asfalt i altres d'herba.

Amb Andrés Acuña

He sortit amb la meva amiga Rosa amb l'ojectiu de passar-ho bé. Com que no coneixia el traçat he anat dosificant l'esforç durant la primera volta. L'hem completat en 15' exactes.


La segona volta ha passat factura a alguns corredors que han sortit massa ràpids i la Rosa s'ha posat en tercera posició que ha mantingut fins el final. Moltes Felicitats Rosa per un nou podi  !!!

Temps 29'38'' a ritme de 5'31''/Qm  Lloc 29.

Dades del Garmin

Arribada


Molt bona organització del Club Atletisme Can Mercader i en acabar un bon entrepà de pa amb tomàquet i botifarra amb cerveseta i tot. 

Demà a per la Marxa del Terme a Sant Fruitós !

No hay comentarios: