sábado, 1 de octubre de 2016

IX Cursa Lluís Companys


Aquest matí he tornat a participar a la Cursa Lluís Companys en l’homenatge al 80è aniversari de l’Olimpí­ada Popular de Barcelona 1936 frustrada per la guerra civil.
Dia mig tapat amb molt bona temperatura per córrer. Recorregut magnífic per l'anella olímpica de Montjuïc de dues voltes de 4 Qm amb sortida i arribada a l'Estadi .


He sortit les 9:30 amb l'objectiu de gaudir d'aquesta cursa i reservar forces per la cursa de demà. Els primers 400 metres han estat per donar la volta completa a la pista i sortir a continuació per la porta de marató. Quina joia córrer per aquí !.
Com a curiositat aquesta volta ha estat cronometrada amb premi pel primer que ha estat el meu company Rafa Perez. Jo he fet 1'57'' una marca discreta per 400 m.

400 m
Continuació amb baixada per l'anella olímpica amb vistes del Palau Sant Jordi , Plaça d'Europa i c/ Pierre de Coubertin. Al arribar al c/ Jocs del 92 forta pujada cap l'INEF per continuar per l'Avinguda de l'Estadi i agafar després el Passeig Olímpic en baixada que ens porta l'Estadi amb la magnífica pista de tartà blau. He passat el Qm 4 en 22'53'' dosificant molt be les forces en sana competència amb el meu company José Pilar.
La segona volta l'he fet encara una mica millor ajudat a l'últim Qm pel meu company de corredors.cat Jordi (JRD 69) per acabar en un Temps final de 43'08'' Lloc 282 (cat. 66) a un ritme de 5'24''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada


Ha sortit prou bé. Demà segona prova del doblet de cap de setmana a la Cursa de Mercabarna 10 Qm.

No hay comentarios: