domingo, 2 de octubre de 2016

2ª Cursa Mercabarna


Primera participació aquest matí a la Cursa Mercabarna en un indret força curiós, els carrers i recintes del gran mercat de Barcelona.
Dia nuvolat i bona temperatura per córrer, uns 20ºC.
Recorregut totalment pla de 5 Qm pel carrers i entrada a quatre naus, una d'elles la del peix i les altres de fruites i verdures. Dues opcions de cursa 5 Qm (una volta i 10 Qm dues).
M'he desplaçat amb la meva amiga Luz Marina que ha fet la prova de 5 Qm


Uns 2000 inscrits i bastant descontrol per la recollida del pitral.
Sortida a les 11 h amb un cel amenaçant pluja. Després de la cursa d'ahir, no se com aniré de forces i decideixo sortir a ritme de 5'30''/ Qm. sense la llebre oficial ja que surt força mes enrere que jo.
No puc controlar gaire el ritme ja que al travessar les naus es perd la senyal de GPS. El pas per la nau del peix amb l'humitat i foscor es encara mes mica complicat. Al haver un munt de girs es a més el paradis dels retalladors. Controlo mes o menys el ritme amb el marcats de l'organització.

Qm 4,7

Passo el Qm 5 prou bé en 27'02'' a ritme de 5'25''/Qm. Surt el sol i complica una mica la segona volta. Tot i això mantinc bé el ritme per acabar en un Temps final de 54'01'' al lloc 507 a ritme de 5'25''/Qm

Dades del Garmin

Arribada

Amb Gemma

En acabar recollida d'una espectacular bossa del corredor amb un munt de productes del mercat i àpat solidari a base de pa amb tomàquet, botifarra i sardines a la brasa. De postres, plàtans, kiwis i gelat. Espectacular.

Bossa del corredor

Àpat solidari

Bona remuntada a la Lliga Internet amb el doblet del cap de setmana. He pujat del 19é al 13é lloc a la meva categoria.

No hay comentarios: