lunes, 15 de agosto de 2016

Pujada al Tibidabo

Aquest matí he fet caminant la pujada al Tibidabo com entrenament de manteniment de l'estiu.
Ens hem trobat a les 8:30 a la sortida del Metro de Mundet de la L3 la Teresa, Luz Marina, en TeteXavi i Carles Sancho

Amb el calor propi d'aquestes dates, uns 23ºC, aviat hem començat a pujar fort per una trialera cap a la carretera de la Rabassada i passar per davant del Centre d'acolliment d'animals de companyia.  Tot seguit mes pujada fins el Turó de la Magarola on hi ha unes magnífiques vistes de la ciutat de Barcelona , Montserrat i la Mola.

Turo de la Magarola

Continuació cap a Vista Rica i forta baixada fins la Font Groga indret on no havia estat mai. Sense massa interès paisatgístic en aquest lloc hem acabat aviat la visita i hem tirat amunt cap a el Tibidabo per Vista Rica de nou.

Tibidabo


En el punt mes alt del recorregut teníem previst esmorzar però el lloc on volíem anat estava tancat. Hem decidit baixar cap a Vallvidrera per la Torre de Collserola i esmorzar allí.
Durant tot bel recorregut hem anat xerrant i ens ho hem passat molt bé.

Peu Torre Collserola

En plena época de vacances i el dia festiu d'avui ha fet que no hi hagués cap lloc per esmorzar tampoc a Vallvidrera...... Hem seguit per tant cap el Turó d'en Cors i camí de la carena fins la Plaça Mireia on finalment aquí si hem pogut fer un bon esmorzar.

La prova

Hem estat una bona estona mes xerrant per agafar finalment el camí de tornada fins Finestrelles, Parc Cervantes i Metro Zona Universitaria L 3 on hem acabat.

Han estat uns 15 Qm en 3h48' i 600 m desnivell +. No compto les múltiples aturades que hem fet, avui es tractava passar un bon matí hi ho hem aconseguit !.

No hay comentarios: