lunes, 18 de julio de 2016

Mini marató El Delfin Verde 4

Primera participació aquest matí a la Mini Marató del Càmping Delfin Verde. Bona organització per part l'equip d'animació.
Recorregut clàssic totalment pla d'uns 10 Qm pels camps d'arròs de Pals / Espai natural de les Basses d'en Coll amb sortida i arribada a l'entrada del càmping.

Sortida a les 7:30 en punt amb una temperatura de uns 21ºC pero amb moltíssima xafogor. Participació enguany de 37 corredors, la majoria estrangers.


He sortit a ritme de cursa voltant els 5'35''/Qm. Al Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta la Sèquia del Massot per entrar de ple als camps d'arròs. Aviat s'han estabilitzat les posicions amb poques possibilitats d'avançar corredors. 

Foto: Jesús Cabrera

Passat el Qm 5 han posat un avituallament d'aigua i al Qm 6, just al pont de pedra, hem girat pel camí del Rec des Coll (Temps 33'49'') cap al Mas Gelabert.
A partir del Qm 7, tornada cap el càmping per acabar en un temps final de 55'14'' en el lloc 28 a ritme de 5'37''/Qm la meva segona millor marca de les quatre edicions en que he participat.


Classificació sistema clàssic

Amb Chris cap d'animació

En acabar medalles pels tres primers, plàtans i beguda per tothom.


Prou satisfet amb el resultat. El dilluns que ve tornaré.

Triplet superat força bé
  • 16/7 Cursa Barri de l'Almeda 2,250 Qm
  • 17/7 Cursa Poble Sec 5 Qm
  • 18/7 Mini marató Delfin Verde 10 Qm 

No hay comentarios: