sábado, 16 de julio de 2016

Cursa Barri de l'Almeda

Avui he fet per primer cop la Cursa del Barri de l'Almeda a Cornellà popularment coneguda com la Cursa de la patata pel fet de que a l'arribada et donen com avituallament un cucurutxo de patates fregides.
Aquest cursa es la primera d'un nou triplet que preparo aquest cap de setmana i que continuarà demà amb la Cursa del Poble Sec i dilluns amb la Mini marató de El Delfin Verde.

Dia de sol però amb una temperatura suportable a aquesta hora del matí, uns 22ºC. Dues voltes a un circuit de 1125 m totalment pla amb sortida i arribada al c/ Sant Ferran/ Plaza Almeda la Vella (barri de l'Almeda, Cornellà). Punt destacable el gir de 180º als 900 i 2150 m.

Bona organització del Club d'atletisme Can Mercader. El format d'aquesta cursa ha estat com els d'abans gratuïta, sense xip, pocs corredors (uns 100) , samarreta i guants de regal i voltant el barri.

Amb Rosa, Luz Marina i Concha

Hem sortit a les 9:15 força ràpid per la curta distància de la cursa. Les sensacions als primers metres no eren gaire bones al anar a una velocitat que no acostumo a anar. Tot i això, he passat molt bé la primera volta en 5'18'' a ritme de 4'43''/Qm.

Primera volta

A la segona volta m'he trobat millor i he mantingut bé el ritme fent-la en 5'15''.

Segona volta

Temps Final de 10'31''  Lloc 52, Cat. 7 a ritme de 4'41''/Qm.

Dades de Garmin

Molt satisfet amb millor resultat de l'esperat.


En acabar patates fregides recién fetes i molt bon rotllo.

Demà segona prova !.

No hay comentarios: