sábado, 9 de julio de 2016

9ª Cursa Sant Joan Despí


Segona participació consecutiva a la Cursa de Sant Joan Despí. Prova de 10 Qm amb dues voltes a un nou recorregut de 5 Qm i compartida amb la cursa de 5 Qm.
Bona organització Club de Atletisme Despí 2012 i corresolidaris. Sortida i arribada del Poliesportiu Salvador Gimeno.


Perfil molt pla ideal per fer una bona marca encara que a 9 de Juliol amb una temperatura al voltant de 30ºC era missió impossible.
Hem sortit a les 20:30 en punt amb la llebre Sub 55' amb l'objectiu d'intentar fer-la a ritme de 5'30''/Qm. La calor asfixiant d'aquest dies aconsellava sortir amb molta precaució.
Sorprenentment, abans del Qm 2 la llebre ha començat a quedarse enrere (probablement per la calor) i he hagut de continuar sol. He passat la primera volta (Qm 5) en 27'33''.
Amb l'alta temperatura d'avui l'organització ha tingut l'encert de posar tres avituallaments que han fet realment falta.
He pogut mantenir el ritme bé a la segona volta tot i que la calor encara era intensa.  Amb molt bona dosificació de forces he acabat en un Temps final de 55'05'' (27'33'' / 27'32'') Lloc 281 Cat 34 a ritme de 5'30''/ Qm tal com tenia previst.

Dades del Garmin

Esprint final

Arribada a meta

Content de superar aquesta dura prova de calor. El canvi de data de fi de Maig a principi de Juliol ens ha perjudicat clarament.

No hay comentarios: