domingo, 14 de diciembre de 2014

26ª Mitja Marató Ciutat de Vilanova


Avui he fet per primer cop la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, cursa solidària amb la Marató de TV-3 que es celebra avui.
Ja fa uns dies la vaig incloure al meu calendari per superar el rècord de cinc mitges marató en un any que tenia des del 2011.
Circuit pel casc urbà amb una bona volta pel Passeig Marítim i Port de Vilanova i per la carretera C-31 amb sortida i arribada a la zona de les Pistes Municipals d’Atletisme.


Recorregut en teoria pla pero en realitat amb forces tobogans cap el final del cursa.

Amb corredors.cat

Bona temperatura per córrer, al voltant de 13º C i cel molt tapat. L'objectiu per avui es baixar de les 2h anant a ritme de 5'40''/Qm.

Hem sortit a les 10 en punt amb una llarga tirada d'anada i tornada per la Ronda Ibérica. Cap el Qm 2 he afagat el meu company de corredors.cat Toto i hem continuat junts. Hem passat el Qm 5 pràcticament al punt de sortida en 27'12'' a ritme de 5:26/ Qm. Continuació cap el port per la Ronda Europa en lleugera baixada per agafar desprès el Passeig de Ribes Roges on hi havia el Qm 10. Temps de pas 54'51'' quasi 2' per sota el meu objectiu.
Hem continuat pel front marítim per dirigir-nos cap a la C-246 a (Qm 14,5). Amb forces tobogans, hem passat el Qm 15 en  1h23'06'' on el meu company Jordi (Toto) s'ha quedat una mica despenjat. He continuat sol per la carretera amb un recorregut exigent d'anada i tornada per enfilar la Av de Cubelles cap el centre del poble. Al creuar la Rambla (Qm 19) he vist en Ruben i familia que m'han vingut a animar.
El pas pel Qm 20 en pujada per la Rambla de Sant Jordi l'he fet en 1h51'07'', ja tenia clar que el sub 2 h estava fet. L'ultim Qm en lleugera baixada s'ha agraït.


Entrada a la pista municipal veig el Qm 21 i esprint per acabar en un Temps final de 1h57'13'' lloc 722  Cat 30 a ritme de 5'33''/Qm.


Molt content, objectiu complert. La vint i setena mitja ja es al sac ! Rècord de sis mitges en un any assolit.

Dades del Garmin



Va per a tu Zenon

A menys d'una setmana de les 24 h d'atletisme de corredors.cat on la recaptació anirà destinada a la Fundació Miquel Valls que lluita per millorar la vida dels afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), hem volgut dedicar aquesta cursa al nostre company Zenon.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt bé "màquina" !!
A veure si ens veiem a la Mitja de Sitges, per rebaixar els excessos de menjar d'aquests dies

Bones festes !!

(Antoni Ferret)