sábado, 1 de noviembre de 2014

XXXIV Cursa de l'Amistat


Tretzena participació a la Cursa de l'Amistat una que no em perdo quasi bé mai des de que el 1997 vaig fer per primera vegada.
Bona temperatura per córrer, uns 18ºC
Recorregut clàssic des del Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo amb una distància de 16,3 Qm's i 500 m de desnivell +.

Corredors.cat al Castell de Montjuïc

Com cada any gran ambient de bon matí al Castell amb molts correcats i amics. M'acompanya la Carme que ja es la quarta vegada que la fa.

Sortim a les 8:00 en punt a ritme suau per reservar forces de cara a la llarga pujada de mes d'onze Qm's. Passo pel principi del carrer Entença en 25'33'' com tenia previst.
Pujada per Entença on saludem en Cándido que fa de control i pas per sota la Diagonal on agafem la primera rampa forta per accedir a la Av de Sarrià . Continua la pujada pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià on saludo al amic Miquel Pucurull que es al primer avituallament.

Al creuar el Passeig de la Bonanova ens espera l'Hector animant i fent fotos . En arribar a la Ronda de Dalt, de nou forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera on la Carme es queda una mica enrere. Passo pel peu del Funicular en 1h04'26'' al ritme previst. Continuem pujant per la carretera de Vallvidrera on hi ha el segon avituallament. Passo el poble de Vallvidrera en 1h26'45''.
Queden poc mes de 3 Qm per la meta però a la sortida de Vallvidrera hi ha la rampa mes forta de tota la cursa en direcció Tibidabo.
A la carretera de Vallvidrera al Tibidabo hi ha en Txabi Albert fent fotos i que ens dona ànims on les forces ja comencen a faltar.


Passo pel costat de l'observatori Fabra i el funicular. Arribo a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h41'40''.
Enfilo l'últim quilòmetre fins la meta amb l'alegria de això està fet. Entro sol , molts ja ho han fet i altres van molt darrera meu.

Temps final 1h48'14'' Lloc 630 Ritme 6'38''/Qm . Mes que satisfet, tres minuts menys que l'any passat.

Com sempre ha estat molt dura i he hagut de dosificar molt bé les forces, tot i això ha estat compensat amb escreix pel plaer d'arribar al Tibidabo.

Un any mes ho he aconseguit !.

Amb Carme

Felicitats a la Myrna Mates i col·laboradors per continuar fent possible aquesta gran cursa.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Felicitats campió !!!L'any vinent m'agafes el dorsal :)
Una abraçada.
Carme