domingo, 16 de noviembre de 2014

XXXV Cursa Popular Clot - Camp de l'arpa -Verneda


Dotzena participació avui a la Cursa del Clot-Camp de l'Arpa-Verneda una de les clàssiques de Barcelona força ben organitzada pel Foment Martinenc.
Cinquena prova puntuable per la  7ª Challenge BCN 10K.
Dia de sol amb força vent i bona temperatura per córrer al voltant de 16ºC.
Petita participació avui de corredors.cat, suposo que per la coincidència amb altres curses.


Com cada any el punt crític del recorregut han estat les dues pujades al carrer Independència. Enguany s'ha modificat lleugerament el recorregut al final per ajustar-lo a la distància de 10 Qm, sembla ser que en edicions anteriors faltaven uns pocs metres.

L'objectiu per avui es anar agafant ritme de competició que he perdut durant l'estiu.

Sortim a les 9:30 en punt . Abans del Qm 1 ja comencem la primera primera pujada a Independència. Recupero velocitat baixant pel c/ Xifré tot i que el Qm 2 pel passo en 10'41''. Aviat enfilem una llarga recta pel c/ València  i c/ Huelva que ens porta fins el Qm 4. Girem per c/ Cantabria fins el Qm 5 que passo en 26'22'' a un ritme de 5'16''/Qm . Vaig una mica mes ràpid que l'any passat. A partir d'aqui agafem la tornada amb lleugera pujada per la Rambla Guipúzcoa i c/ Aragó. Cap el Qm 8 comença la segona pujada a Independència. Pujo com puc fins el c/ del Fresser per agafar una mica de forces amb la baixada del c/ de la Nació.  Aviat nova pujada pel c/ Muntanya i baixada per Xifré fins la meta al c/ Provença.

Esprint d'arribada a meta al c/ Provença

Com era d'esperar al segon 5000 he baixat una mica el ritme, tot i això he avançat a bastants corredors. L'he fet en 26'49'' amb un Temps final de 53'10'' lloc 855 (Categoria 42) Ritme 5'18'' / Qm .
Tot i que no es la meva millor marca en aquesta cursa 1'20'' menys que l'any passat. Bon resultat.

Dades del Garmin

Pròxima prova el diumenge que ve, la  Cursa Open de la Jean Bouin.

No hay comentarios: