sábado, 29 de noviembre de 2014

I Marató del Crackòvia


Fan uns dies vam rebre una convocatòria d'en Valentí Cerdá el "runner" del programa Crackòvia de TV-3 per participar en aquest event i no vaig dubtar en inscriure'm.

Video promocional clicar aqui

Ahir va ser el gran dia i em vaig desplaçar amb la meva amiga Luz als estudis de TV-3 a l'Hospitalet. Ens vam reunir un bon grapat de corredors, uns 40, on no va faltar en Valentí (Marc) i el nostre company maratonià i periodista Arcadi.

En Luis Enrique ja ens havia ensenyat el recorregut en un altre video promocional pero no ens en fiàvem massa i el vam poder veure in situ. Es tractava de creuar els estudis de punta a punta passant entre els platós de Polonia i Crackòvia.

Com a todes les curses importants ens vam poder fer les fotos corresponents a l'arc de sortida. De corredors.cat vam participar (de esquerra a dreta) Cándido, Arcadi, Cris, Ramon, Luz, CrisSBD i Sabadellenca (Anna)

corredors,cat

Despres dels estiraments de escalfament corresponents, a les 17:30 en punt (mes o menys) vam prendre la sortida seguint en tot moment el recorregut marcat amb cintes de color vermell. Cap a la meitat de la prova va haver un punt d'habituallament i tot. Vaig acabar en un temps de 43'' prou bo donades les dificultats del recorregut.

Amb Valentí i Luz

En acabar vam poder recollir la bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors, en especial un Estrella Damm fresqueta i el diploma acreditatiu de Finisher de la prova.


Diploma

Ens ho vam passar molt bé amb molta gresca i bon rotllo, esperem que es repeteixi !. Felicitats als organitzadors per la idea i el tracte rebut.

Foto de grup

El vídeo de la cursa clicar aquí

Acabada la cursa van aprofitar per gravar part d'un gag que s'emetrà al Crackòvia mes endavant.

El gag del Runner Solidari aquí

No hay comentarios: