domingo, 26 de octubre de 2014

VIIIª Cursa Solidària País del Cava


Quarta participació a la Cursa País del Cava una cursa solidària amb la Marató de TV3 i organitzada per Octagon i la Confraria del Cava. Recorregut clàssic lineal de 13,4 Qm des de Vilafranca del Penedès fins Sant Sadurní d'Anoia.  Cursa força popular amb la possibilitat de fer-la corrent o caminant.
Dia de sol i bona temperatura tot i que una mica alta per la època, el canvi de l'hora d'inici a les 10 h amb respecte l'any passat ha ajudat a fer-la mes suportable. Com l'any passat amb l'aturada d'un mes sense córrer pel Camí de Sant Jaume el meu únic objectiu es acabar-la dignament i recuperar sensacions de cursa.

Amb Eli i Nicola a Vilafranca

Sortida a la Rambla de Vilafranca

Surto a les 11:00 en punt amb la Eli i la Nicola per agafar ràpidament la carretera C-15. Abans del Qm 2 agafem la C-243 cap a la Sant Sadurní. Al Qm 3,5 ens desviem per entrar amb una lleugera pujada al poble de La Granada del Penedès on hi ha el primer habituallament al Qm 4. Abans d'agafar de nou la carretera principal hi ha el Qm 5 que el passem en 29'58''. A partir d'aquí hi ha una llarga baixada de mes de 3 Qm envoltats de vinyes i decideixo apretar una mica ja que no vaig còmode de ritme. Comencem la pujada mes forta cap el Restaurant Sol i Vi (Qm 9) on hi ha el segon habituallament. Durant un 1,5 Qm mes passem una zona amb tobogans que posen a prova les cames. Passo el Qm 10 en 58'50''.  A partir del Qm 11 tot es baixada fins a Sant Sadurni d'anoia i aprofito per augmentar el ritme. Abans del Qm 12 agafo al meu company de corredors.cat TOTO i anem junts. A uns 700 m de la meta hi ha una forta rampa d'uns 150 m, un cop superada ... baixada i línia de meta.

Temps final 1h17'38'' Lloc 308 (Lloc 77 de Vet BM) Ritme 5'49''/Qm

Amb en Jordi (TOTO) a l'arribada

A l'arribada copa de cava i coca per celebrar-ho. He acabat molt millor del que esperava rebaixant en 58'' el temps de l'any passat. Continuen les petites molèsties al genoll esquerra.

Dades del Garmin

El dissabte tornaré a fer  la Cursa de l'Amistat !

No hay comentarios: