domingo, 24 de febrero de 2013

Maratest Badalona


Aquest matí he fet a Badalona per segona vegada el Maratest una cursa que comparteix les distàncies de 15 i 30 Qm's amb un circuit molt pla i amb llebres per poder a competir al màxim rendiment.


Matí gèlid però amb sol i una temperatura al voltant de 2º C . Molt bona organització amb sortida i arribada davant del Palau Olímpic de Badalona. "Speakers" de luxe, Waterpoler i Debutante, que han animant força. He participat a la prova de 15 Qm amb l'objectiu de 1h20' a ritme de 5'20''/Qm.

Hem sortit a les 9:00 amb el meu company Stone_apo llebre de ritme 5'20''. Els primers Qm's els hem fet per la part mes industrial amb molt poc ambient. Cap el Qm 2, hem "pujat" el Pont de Lluc sobre la via del tren única pujada destacable del recorregut. El Qm 5 al Passeig Marítim l'hem passat en 26'37'' a ritme de 5'19''/Qm però no anava gens còmode amb un grup tant gran. Cap el Qm 6 m'he anat despenjant de la barqueta ja que la llebre anava un pel mes ràpid del previst.
He continuat al meu ritme per la carretera de Mataró fins a Montgat i tornar. Allí ens hem creuat amb un munt de companys i ens hem saludat i animat mútuament.


De nou al Passeig Marítim he passat el Qm 10 en 52'58'' amb la llebre encara uns 150 m davant meu (?). Al Qm 12 he decidit apretar una mica i he aconseguit atrapar el grup al Qm 14 per deixar-los enrere fent l'ultim Qm a 5'03''.


Temps final de 1:19:03 lloc 478 a ritme de 5'16''/Qm.

Objectiu complert i a mes he rebaixat en sis segons el temps de l'any passat !

He calcat pràcticament la cursa de l'any passat . Molt satisfet.

No hay comentarios: