domingo, 9 de diciembre de 2012

34ª Cursa de Sant Andreu

Avui he tornat a fer la Cursa de Sant Andreu després de set anys sense participar. Era la primera que tenia prevista després de l'operació però el canvi de calendari a la de La Sagrera em va donar l'oportunitat de tornar abans a la competició.
La cursa es de 5 Qm pel barri de Sant Andreu amb punt de sortida i arribada al Passeig Fabra i Puig davant del Club Natació Sant Andreu organitzador de la prova.

Trobada previa amb el meus companys de corredors Jumper , Vladi , XaviNad, Aramys , Merce008 i algun altre. També amb l'Àngel Blanco, la Maria Llum , la Carme i en Jordi.
Dia de sol però fred , uns 10ºC. Surto a les nou en punt sense cap referència clara de ritme ja que al ser curta es una cursa ràpida. Passo el Qm 1 força be en 4'58'' , intento mantenir aquest ritme però estic agarrotat pel fred.
Passo el Qm 3 en 15'06''. En aquest punt al Passeig de Santa Coloma i ha una retallada massiva vergonyosa.
Em sento estrany a aquest ritme que fa molts mesos que no porto i perdo uns segons al pas pel Qm 4 però apreto fort al final per acabar en un Temps final de 25'20'' al lloc 459 Ritme 5'04''/Qm

Passeig Fabra i Puig

En acabar pa amb tomàquet i botifarrada. Tot un detall de l'organització.

Amb la Carme i la Maria Llum

La Mª Llum amb 74 anys que ha  quedat 3ª de veteranes , moltes felicitats !!!

Molt satisfet, la recuperació ja es un fet i ara cal anar millorant mica a mica. El proper cap de setmana faré la cursa nº 300 a les 24 d'atletisme a Can Dragó.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Ramón. Encantada com sempre de compartir aquests esdeveniments amb persones genials com tots vosaltres. Ens veiem !!!