lunes, 5 de noviembre de 2012

Des de l'altre costat

Després de l'operació d'hernia inguinal , tenia clar que amb la recuperació em perdria totes les curses de Setembre , Octubre i Novembre.
Per seguir en contacte amb els companys vaig decidir anar d'espectador / fotògraf en algunes com va ser el cas de la Cursa Lluís Companys el 6/10 , el Correbarri el 14/10 i la Cursa de la dona el 28/10.
En arribar la Cursa de l'Amistat i el Cros de Sants vaig decidir oferir-me a l'organització per ajudar-los. Així ha estat i he fet per primera vegada a la meva vida de control.


Ja fa uns dies la Myrna Mates em va assignar la funció de control de cursa a la cruïlla del carrer Taquígraf Garriga amb Constança. Aquest matí , com tots els darrers primer de Novembre, m'he llevat d'hora però en lloc d'anar cap al Castell de Montjuïc m'he dirigit cap el lloc assignat.


Sense problemes de control de trànsit per l'hora de pas ( entre 8:30 i 9 h) he pogut veure amb enveja sana el pas dels meus companys que enfilaven la primera pujada forta per sota la Av. Diagonal.
Quan ha passat en Xavier amb el cotxe escombra he pujat amb ell cap el Tibidabo podent observar el patiment dels corredors en cua de cursa.
El dia ha estat magnífic i com sempre les vistes de Barcelona des del Parc d'atraccions espectaculars.


M'he pogut retrobar amb molts companys de corredors.cat i del Rekons Running Team.

Com entrenament, he fet caminant la tornada cap a casa passant per Vallvidrera , Drecera de Vallvidrera , Carretera de les aigües , Av. Pearson , Av. Pedralbes i Diagonal. 10,380 Qm's en 1h 44'12''.

XXXIV Cros Popular de Sants
Memorial Eugeni Giralt

Després de 24 participacions en aquesta cursa aquest any he col·laborat amb l'organització. Com cada any m'he dirigit caminant des de casa a la sortida a la Rambla Brasil però mes d'hora per tenir-ho tot a punt.

M'han assignat un grup de sis Voluntaris 2000 amb els he hem fet el control d'uns 800 m de circuit bàsicament pel Carrer Sants / Creu Coberta al voltant del Qm 9.

Amb els Voluntaris 2000

Punts de control

Com a la cursa de l'Amistat del dijous,he pogut saludar un munt de companys de corredors.cat i del Rekons Running Team.

El control ha estat sense problemes i al tornar cap a la meta he pogut degustar la coca de la Pastisseria Polo i xocolata desfeta. Tot seguit, per mantenir la tradició, ha caigut un xàfec que ens ha deixat ben remullats.

L'organització ha tingut el detall de regalar-nos als col·laboradors un bido d'alumini personalitzat.


Moltes gràcies Carles , Mireia , Xavi i companyia per fer possible any rere any aquesta cursa. L'any que ve penso tornar pero de nou com corredor !

En David ha participat per primer cop amb una marca prou bona 50:12

1 comentario:

Jordi dijo...

Un record molt guapo.