domingo, 21 de octubre de 2012

Caminada Internacional de Barcelona

Com en els últims anys aquest cap de setmana l'he dedicat a les proves que es celebren a Barcelona dintre del programa de la Caminada Internacional .

Enguany he fet caminant les dues proves de 10 Qm de Barnatresc com entrenament després de l'operació d'hèrnia inguinal que em van fer el mes d'Agost i que m'ha deixat sense poder córrer fins a primers de Novembre.

Dissabte 20/10/12

Prova Barnatresc Internacional amb una distància de 10 Qm's i una alçada màxima de 245 m al Coll de la Ventosa. El dia ha sortit molt nuvolat amb amenaça de pluja però amb 22ºC inusual a finals d'Octubre. Sortida i arribada al Complex Esportiu de Trinitat Vella. M'ha acompanyat en aquesta ocasió en Xavier com a l'any 2010.


Comencem a les 9:00 en pujada continua cap a Torre Baró amb corriols i trams de pujada forts fins el Coll de la Ventosa. A partir d'aquest punt baixada forta pel camí de St. Llàtzer fins l'antic hospital on hi havia el control de pas i avituallament. Hem passat en 1h01'42'' (Qm 6 aprox) per continuar cap a la Plaça Karl Marx , Parc Central de nou barris , Passeig Valldaura sense problemes fins el Complex Esportiu de Trinitat Vella.
Crec que ens hem passat de llarg dels 10 Qm que indicava , de fet a mi m'han sortit 11,6 Qm que amb un temps final 1h55'29''dona un ritme de 6,06 Qm/h. Un bon entrenament.

Diumenge 21/10/12

Segona prova Barnatresc Internacional del cap de setmana amb una distància de 10 Qm's . Recorregut totalment pla pels barris de Sant Andreu , La Sagrera , Verneda i Bon Pastor. La previsió era de pluja intensa però ha sortit el dia nuvolat amb estones de sol i bona temperatura.Com ahir, la sortida i arribada era al Complex Esportiu de Trinitat Vella.Comencem a les 9:00 cap el Parc de la Trinitat i Sant Andreu fins el Parc de la Pegaso on hi havia el control de pas i avituallament. Hem passat en 37'51'' (Qm 3,8). Continuem cap el nou Pont del Treball , Parc de Sant Martí ,  Rambla Guipúscoa fins el Pont de Sant Adrià on enfilem el Parc Fluvial del Besòs per creuar el riu pel Pont de Santa Coloma fins el complex esportiu de Trinitat Vella.

Amb en Xavier amb qui he fet les dues caminades

El recorregut ha estat força fàcil. Com ahir crec que  hem fet mes de 10 Qm però tan se val. A mi m'han sortit 11,3 Qm en 1h51'23''.
L'any que ve tornaré a les proves mes llargues.

1 comentario:

Cándido F dijo...

Bon treball, Ramon.

Si vols, a Montjuïc, anirem junts a fer-la amb el teu ritme.

Fins la propera