domingo, 18 de noviembre de 2012

Caminada a Montjuïc


Aquest matí he fet corrent amb la meva amiga Carme la Caminada a Montjuïc ultima que faig enguany del programa de caminades Barnatresc 2012.
Dia molt nuvolat pero sense pluja i bona temperatura. Recorregut trencacames al voltant de 11,5 Qm's pel Parc de Montjuïc amb sortida i arribada al Parc de les Tres Xemeneies.
Sortim a les 8:45 per la via directe cap el Castell de Montjuïc i amb una forta pujada. Al anar corrent de seguida ens hem posat davant de tot i hem hagut d'estar molt pendents de les indicacions per no perdre'ns.


En arribar al Mirador Olímpic (on hi havia el control de pas i avituallament), l'organització ens ha obsequiat amb coca i moscatell . Temps de pas de 34'37''.
Hem continuat amb forta baixada cap al Castell de Port i el carrer de la Mare de Déu del Port a la Zona Franca per tornar a pujar for cap a l'anella Olímpica.


Espectacular vista de l'Estadi Olímpic , Palau Sant Jordi i Torre de Calatrava al pas per la Plaça Europa. Hem passat una hora clavada. Continuació de la pujada forta fins el carrer Font i Quer (darrera l'Estadi) per baixar pel c. del tres Pins , Av. de l'Estadi , c. Margarit , Av.Paral·lel i C.Vila i Vila fins el Parc de les Tres Xemeneies. Temps final 1h23'57'' a 8,22 Qm/h. Un bon entrenament i millor companyía !.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ens veiem a la Cursa de Sant Andreu !!! Una abraçada.
Carme

Xavier dijo...

Bona feina.
Et deus passar mitja vida corrent i l'altra mitja fent el bloc. Dubto si et queda temps per a menjar i dormir.
A reveure!
Xavier