martes, 2 de noviembre de 2010

XXX Cursa de l'Amistat


Ahir vaig fer la Cursa de l'Amistat  una cursa única i diferent que comença puntualment cada primer de Novembre a les 8:00 del Castell de Montjuïc. El recorregut com sempre molt dur per la pujada al Tibidabo per Vallvidrera i enguany acabant al mateix Parc d'atraccions amb una distància de 17,3 Qm's i 500 m d'alçada.

Com sempre molt bon ambient i ahir bona temperatura per córrer.


Bon nombre de correcat's a la sortida Nolo48, TeteXavi, Arcadi42 , Manel ( amb qui ahir vaig fer gran part del Cros de Sants) JosepLluisTriGat , Zenon, Olga, Canferreir, Kalimero, Merce008, Danigoal, Jose Carnero i molts altres.També la Carme i en Jordi que debutaven.

Surto amb el dubte de com estaré després del Cros de Sants que vaig fer ahir. Des-dels primers quilòmetres intento portar un ritme regular clau amb pujada continua durant 12 Qm's. El pas per l'inici de la pujada al Carrer Entença l'hem fet en 31'05'' , una mica mes que l'any passat perquè l'organització ha allargat el recorregut. Creuem la Diagonal per sota L'illa on hi ha la primera rampa forta per accedir a la Av de Sarrià. Allí rebem l'incondicional suport de la Sandreta i Mònica.

La Carme aguanta força be el ritme de cursa. Continuem pujant pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià fins arribar a la Ronda de Dalt on comencem a pujar de nou fort per l'Avinguda de Vallvidrera.

Av Vallvidrera

En aquest punt en Jim ,com l'any passat, ens fa unes fotos impagables. Passem a l'Olga que en aquest tros camina. El peu del Funicular el passem en 1h08'34''. Es comença a notar la pujada a les cames veig que la Carme em segueix. Seguim per la carretera de Vallvidrera fins arribar al poble . En aquest punt el crono marca 1h30'02''(hem pujat la carretera en 21'28'').

A la sortida de Vallvidrera ens trobem la rampa mes forta de la cursa en direcció Tibidabo. Cal mantenir el ritme que encara falta pujada. La Carme no s'espanta per la pujada que coneix prou be.
Veiem la impressionant Torre de Collserola al davant , passem després pel costat de l'Observatori Fabra i sota les vies del Funicular per passar la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h46'26''. A partir d'aquí ens queden 900 m fins la meta al mateix Parc d'atraccions. Abans ens ajuntem amb en Jordi, que ha anat tota la cursa uns 50 m davant nostre, per entrar junts.

Un any mes ho he aconseguit. La desena es al sac.

Temps final 1h53'31'' Classificat : 539 Ritme 6'34''/Qm.

Felicitats Carme i Jordi !!

1 comentario:

Anónimo dijo...

M'ho he passat molt bé participant en aquesta cursa. El recorregut emblemàtic i l'ambient acollidor.
M'agradarà repetir l'any vinent.
Cuida't molt.
Carme :)