domingo, 3 de septiembre de 2023

Caminada Àrea Metropolitana (Trinitat Vella - Badalona)

Avui he fet amb la Luz Marina i TeteXavi la caminada a l'Àrea Metropolitana ( Trinitat Vella - Badalona ), vuitena prova de Barnatresc del 2023, en format presencial. 

Dia molt tapat i bona temperatura 21ºC. Recorregut lineal d'uns 10 Qm força pla amb sortida al Parc de la Trinitat vella  i arribada al Pg. Pujades.

Recorregut : Parc Trinitat Vella (1), pg. Santa Coloma, pont de Santa Coloma, av. de la Salzereda, parc del Molinet (2), pl. Salvador Dalí, av. Pius XII, av. Marquès Sant Mori, pl. Ernesto Che Guevara, av. Marquès Sant Mori, rotonda, pl. Centenari al turó d’en Carig (Control de pas i avituallament) (3), c. General Weyler, pont sobre l’autopista, c. Ramon Llull, c. Ponent, Palau Municipal d’Esports (4), c. Ponent, c. Indústria, pl. Vaixell Mª Assumpta, pl. Patí de Vela, pg. Marítim, pont del Petroli (5), pg. Marítim, pas sota les vies del tren, c. Prim, c. Germà Juli, Via Augusta i pl. Pompeu Fabra (6).

Mapa del recorregut

A les 8:008 he quedat amb la Luz Marina i ens hem desplaçat fins el Parc de la Trinitat Vella on ens hem trobat amb el TeteXavi. A les 9:00 en punt hem sortit en direcció Santa Coloma de Gramenet per agafar el passeig que segueix la llera de Besòs en direcció mar. Hem creuat el Parc del Molinet en direcció Badalona. Al Parc del Turó d'en Carig (Qm 4,5) han fet el control de pas i avituallament. Ens han donat una poma i aigua

Continuació voltant el Palau Olímpic de Badalona fins el Passeig Marítim. Al Pont del Petroli hem fet la clàssica foto amb el mono de Anís del Mono (Qm 6,7)

Hem continuat pel Pg. Marítim per endinsar-nos Baladona a l'alçada del c / d'En Prim per agafar després la Via Augusta fins la Pl. Pompeu Fabra on hem acabat.

Temps 1h46', distància real 9,32 Qm

Dades del Garmin

Avui ha estat mes curta del indicat però tan se val.  

Ha estat una bona caminada en bona companyia. En acabar hem fet un entrepà per celebrar el meu sant.

No hay comentarios: