domingo, 17 de septiembre de 2023

45ª Cursa de la Mercè


Quinzena participació aquest matí a la Cursa de la Mercè una clàssica de la ciutat de Barcelona.

Gran participació amb 10000 inscrits, bona organització i a preu popular, només 5 €. Samarreta i medalla de regal. Enguany, amb Bimbo com patrocinador principal, la cursa forma part de la Bimbo Global Race prova que, en anys anteriors, es feia per separat en aquestes dates. Per cada inscrit, el Grupo Bimbo donarà 20 llesques de pa als bancs d'aliments.

Recorregut idèntic a les darreres edicions amb una primera part en lleugera baixada i una segona en pujada. Sortida i arribada a la Av. Reina Mª Cristina. Tres onades i sis calaixos per fer una sortida mes fluida.

Dia tapat amb molta xafogor. Temperatura 22ºC. A les 8:00 hem quedat al costat de les escales de la Font Màgica per les fotos de grup .

Amb corredors.cat

Amb KMSxELA

He sortit a les 8:32 al darrer calaix de la primera onada sense problemes. Només començar, al Paral·lel, he hagut d'afluixar per problemes amb el transmissor de pulsacions que he arreglat ràpidament mullant una mica el sensor. 

En aquest tram, m'ha avançat el meu amic Raül Reca amb el temps just per saludar-nos. Tot i això he passat el Qm 1 en 5'54''. A la Gran via ja he vist que la cursa seria dura per la xafogor i he anat a ritme voltant els 6'18''/Qm. He passat el Qm 4 just abans de la Plaça Tetuan en 24'48''.

Qm 4,5 Pg de Lluís Companys
Foto : David Patán (Blogmaldito)

Pas del Qm 5 en 30'43'' a ritme de 6'09''/ Qm. 1'08'' més que l'any passat.

Com sempre, pas emocionant sota l'Arc de Triomf i continuació per la Ronda Sant Pere i c/ Sepúlveda. Clarament el ritme ha anat a pitjor voltant el 6'30''/Qm. La suada ha estat impressionant !!

Al darrer Qm en pujada pel Paral·lel encara he hagut d'afluixar més a ritme de 6'45''/Qm  per acabar en un Temps final 1h03'41' Lloc 4077 a ritme de 6'21''/Qm. Parcials 5 Qm (30'43'' / 32'38'')

Foto: Carles Cat
Arribada
Foto . Pako Beer

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 45:10 (Raül) / 53:17 (Ramon)

Vídeo Andreugg


Avui no donava per més 😅😅 però content però d'haver completat la meva quinzena participació.

A l'arribada medalla i sandvitx de Bimbo per tothom 👍 Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: