martes, 11 de julio de 2023

Caminada Nocturna (presencial i virtual)


Dissabte 2/7/23

Ahir vaig fer la caminada nocturna, setena prova del programa de Caminades Barnatresc 2023 en format presencial.

Nit gairebé de lluna plena i 24º C. Recorregut totalment pla i lineal per la façana marítima amb una distància de 10 Qm's. Sortida a la Pl.Pau Vila i arribada al Parc del Fòrum.

Recorregut : Plaça Pau Vila (1), pg. Joan de Borbó, Pla de Miquel Tarradell, pl. del Mar (2), Pg. Joan de Borbó, pg. Hotel W, pl. de la Rosa dels Vents (3), Nou Passeig del  Trencaones (mirador al final) (4), retorn a la pl. de la Rosa dels Vents (5), pg. Mare Nostrum (platja de Sant Sebastià), pl. del Mar (6), platja de Sant Miquel, platja de la Barceloneta, pg. Marítim de la Barceloneta (7), moll de la Marina (8) (Port Olímpic) (control de pas i avituallament), pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, Base Nàutica de la Mar Bella, Complex Esportiu de la Mar Bella (9) pg. Marítim de la Mar Bella, platja de Llevant, pl. de la Fraternitat i pl. Leonardo da Vinci (10) (Parc del Fòrum).

A la sortida ens han informat que el itinerari previst havia estat modificat a darrera hora a causa d'una manifestació a la Pl del Mar. He sortit a les 21.30 en punt i just arribar al c. Pepe Rubianes (Qm 0,4) hem girat cap el pg. Marítim. Aquesta retallada ha reduït la distancia em més de 4 Qm i ens hem perdut la part més maca del recorregut.

Pg. Marítim 

Moltíssima gent per tot arreu amb un caos important que ha enterbolit el que hauria d'haver estat una plàcida caminada de lluna plena al costat del mar,

Control de pas i avituallament al Moll de Marina al Qm 1,75 !!. En arribar al Port Olímpic el caos encara ha estat més gran per les obres que estan fent i al Pg Marítim del Bogatell pel ball llatí muntat amb motiu de la Fira de Cerveses Artesanes del Poble Nou. M'he aturat a sopar davant de la Base Nàutica de la Mar Bella. Allí m'he trobat amb el Jacques que m'ha acompanyat fins l'arribada al Parc del Fòrum.

Arribada

Distància real 5,38 Qm / Temps 59'59'' (1h30' amb l'aturada per sopar). 

Dades del Garmin

Un despropòsit de caminada 😡. En uns dies la repetiré amb la Luz en format virtual i recorregut complet

Dimarts 11/7/23

Nova caminada nocturna avui però en format virtual a realitzar durant els dies 3 al 16 de Juliol  amb l'app de l'organització i sense senyalització. Distància oficial 10 Qm.

Dia de plena onada de calor amb 27ºC i una humitat brutal. M'acompanya la Luz i el Iván. 

Al començar ens adonem que han gravat malament el track posant la sortida davant del Monument a Colom en lloc de la Pl. Pau Vila com diu a la web. Això ens obliga a anar enrere tot el Pg. de Colom, uns 850 m  😡.

Sortim finalment a les 20:55 en direcció cap a la Barceloneta.

Primers Qm's encara amb llum de dia amb molta gent passejant. Parada al Hotel Vela per fotos i continuació fins la punta del trencaones. En aquest punt gir de 180º cap a la Barceloneta i front marítim.

Pg.Trencaones

Passat el Port Olímpic (Qm  6,8) 1h30' de marxa, ens hem aturat a sopar i fer la corresponent hidratació.🍺. Tot seguit hem continuat sense problemes fins l'arribada al Parc del Fòrum.

Distància real 9,73 Qm / Temps 2h04' (2h34' amb l'aturada per sopar). 


Un bon entrenament d'estiu.

No hay comentarios: