domingo, 30 de julio de 2023

Sortides en bici 2023 (1)

Com en anys anteriors amb el bon temps he reprès els entrenaments en bicicleta per la ciutat. La idea es anar sortint un dia a la setmana, preferentment el diumenge, mentre les temperatures ho permetin.

Diumenge 25/6/23

Per començar he fet un recorregut urbà pel Paral·lel, Colom, Moll de la Fusta, Barceloneta fins l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones (Qm 7,4)

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum fins la placa fotovoltaica. 

Tornada per tota la Diagonal amb els corresponents desviaments a la zona de Glòries i Diagonal per les obres. 

Com l'any passat les distàncies del Garmin han sortit una mica més curtes que les reals per dos motius,  el auto stop per quan m'aturo als semàfors i el petit error de càlcul amb el satèl·lit. 

Total : 30,9 Qm  1h54'58'' Velocitat mitja : 16,13 Qm/h

Dades del Garmin 

Diumenge 2/7/23

Segona sortida en bici 🚴‍ aquest matí. Com la setmana passada he anat fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones.

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum. No he pogut anar fins la placa fotovoltaica perque estaven muntant un escenari. He continuat fins a Sant Adrià creuant el Besòs. Passat el pont he girat 180º per tornar cap a casa per tota la Diagonal . 

Les pulsacions han sortit a :  Mitja 79 / Max. 103 ppm  👍  

Total 31,6 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). 1h56'28'' Velocitat mitja : 16,29 Qm/h

Dades del Garmin

Diumenge 9/7/23

Tercera sortida en bici 🚴‍ aquest matí. Com la setmana passada he anat fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones.

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum. No he pogut anar fins la placa fotovoltaica perque estaven desmuntant els escenaris del Cruïlla. He continuat fins a Sant Adrià creuant el Besòs. Passat el pont he girat 180º per tornar cap a casa per tota la Diagonal . 

He anat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Max. 97 ppm  👍

Total 33,35 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). 2h02'49'' Velocitat mitja : 16,29 Qm/h

Dades del Garmin

Diumenge 30/7/23

Després de dues setmanes sense sortir per la Cursa del Poble Sec i la Caminada virtual de Sant Jaume avui he tornat a agafar la bici 🚴‍ . He fet el mateix recorregut que les darreres sortides fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones on m'he fet la ja tradicional foto.

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum. He continuat fins a Sant Adrià creuant el Besòs. Passat el pont he girat 180º per tornar cap a casa per tota la Diagonal . 

He pujat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Max. 106 ppm  👍

Total 33,49 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). 2h06'24'' Velocitat mitja : 15,89 Qm/h

Dades del Garmin

No hay comentarios: