domingo, 26 de febrero de 2023

XI Cursa malalties minoritàries


Aquest matí he fet la Cursa benèfica malalties minoritàries organitzada per l'Associació de Veïns Turó Caritg conjuntament amb Plataforma Acció Badalona i l'Associació de Comerciants Piferrer Salut Alta , amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona. Els beneficis aniran destinats a l'institut de recerca de IGTP de l'Hospital GERMANS TRIAS I PUJOL al grup de recerca en malalties neuromusculars i neuropediàtriques.

A primera hora m'he desplaçat a Badalona per recollir el pitral abans de la cursa. Dia completament tapat amenaçant pluja i molt fred amb 5ºC. Com l'any passat dues proves conjuntes de 5 Qm (1 volta) i 10 Qm (2 voltes). Uns 500 participants, entre ells la meva amiga Rosa que fa la de 5 Qm i se està recuperant d'una lesió

Amb Rosa

Recorregut pel Passeig Marítim completament recte d'anada i tornada d'uns 5 Qm. Perfil totalment pla llevat d'un parell de "puja i baixa" a la Riera de Canyadó  (Qm 2,3 i 7,3) a la anada i (Qm 2,8 i 7,8)  a la tornada.  Girs de 180º al Qm 2,5 / 7,5.

Sortim a les 9:35. Intento des del primer moment agafar un ritme regular malgrat estic congelat pel fred  ❄️. Porto la llebre de 60' uns metres davant meu i la tinc com referència. Paso el Qm 1 prou bé en 5'55'' i el 2 en 5'51''. Està caient un lleuger plugim que deixa el terra brillant i aparentment relliscós tot i que tinc la sensació de que les meves Adidas Solar Boost s'agafen molt bé.

Supero el primer puja i baixa mantenint el ritme en 5'55''. Sense marques de Qm's he de controlar la distància amb el Garmin. 

Qm 4
Foto : Pako Beer

Passo el Qm 5 força bé en 29'31'' completant la primera volta. Supero el segon pas per la Riera Canyadó sense problemes. No hi ha manera d'atrapar la llebre tot i anar per sota dels 6' /Qm.  He d'afluixar un pel els darrers tres Qm i s'escapa definitivament. 

Qm 9
Foto : Pako Beer

Enfilo el darrer tram cap a meta seguint de lluny la llebre com a referència i no sé si baixaré de l'hora

Arribada
Foto : Jordi Motlló

Entro en un Temps final de 59'48'' Lloc 285 (parcials 29'31'' / 30'17''). 

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 3:38 / 17:54 - 18:05 / 47:39 - 47:58

Arribada

Molt satisfet poder baixar un cop més de 60'  !! 

Com l'any passat l'organització un pel justeta, tot i això, un plaer col·laborar en aquesta causa i sumar més #KMSxELA

No hay comentarios: