domingo, 1 de mayo de 2022

Mou-te per l'esclerosi múltiple


Cinquena participació a la Mou-te per l'esclerosi múltiple aquest matí. Cursa 100% solidària amb modalitat presencial i virtual.  Els fons recaptats es destinen a serveis de neuro-rehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple així com a la recerca. 

Torno al Circuit de Barcelona - Catalunya a Montmeló, després d'uns quants anys, en concret des del  2014, ja que l'any passat la vaig fer però en format virtual.

He arribat aviat i fet algunes fotos d'aquesta mítica instal·lació coneguda a tot el món per les curses de F-1 i motociclisme


Dia de sol amb 19ºC i gran ambient amb diferents proves de ciclisme, atletisme, patins en línia i patinets elèctrics. Molt pocs conegut avui, Txabi , Vladi i Socanna , l'Anna que ha estat la tercera dona, quina crack  !

Amb Anna

Abans de començar m'he assabentat que, malgrat era la la cursa anomenada de 10 Qm, la distància real sería bastant menys ja que son dues voltes a la pista que té uns 4,7 Qm.

Sortida conjunta de les curses de 5 y 10 Qm amb més 500 participants a la prova de 5 Qm i molts menys a la de 10 Qm (208 l'hem acabat)

Amb una mica de retard hem sortit a les tres quart d'onze. El traçat bastant exigent i conegut per altres participacions. Tres pujades, la primera al final de recta, la mes forta al Mas de la Moreneta i la darrera a l'entrada a l'estadi. En aquests punts he hagut de controlar el ritme per mantenir les pulsacions per sota de 125. 

He passat la primera volta en un temps de 28'07'' en la posició 179 a ritme de  5'59''/Qm 

Sorprenentment al pas per meta no hi havia avituallament i el sol començava a apretar. Aviat he començat a agafar la cua de la prova de 5 Qm i he pogut aguantar força be el ritme per acabar en un Temps final de 57'02'' en la posició 170 a ritme de  6'05''/Qm 

La segona volta l'he fet prou bé en 28'55''

Dades del Garmin


Molt content de participar i contribuir a una bona causa. Segona prova del doblet acabada. Seguim sumant #KMSxELA

Felicitats Anna per tercer lloc absolut de dones !

No hay comentarios: