sábado, 30 de abril de 2022

Medijocs 2022



Novena participació a la Cursa Medijocs aquest matí a Sant Cugat amb una molt bona organització del Col·legi de metges de Barcelona i en especial de la Dra.Puentes. Sortida i l'arribada al Parc de la Pollancreda amb una distància de 8,045 Qm's (50% asfalt / 50% terra). Desnivell +/- 60 m.

Dia magnífic de primavera amb una temperatura de 17ºC.

Gran re-trobada d'amics i companys de corredors.cat i LMSD amb la presència del gran Domingo Catalán que ens ha vingut a veure. Hi havia uns quants que feia un parell d'anys que no els veia !

Com sempre, he sortit a les 9:30 en punt amb l'objectiu de passar-ho bé. Durant el primer Qm m'ha atrapat el Javier Arregui per acompanyar-me tota la cursa. Al Qm 2 hem creuat la riera per agafar la pista forestal que entra al Parc de Collserola

Amb Javier
Foto Carles Sanchez

Durant el recorregut fins a Can Borrell, hi ha un parell de pujades dures però curtes on he hagut de afluixar uns quantes vegades per no passar-me de pulsacions. 

Can Borrell (Qm 4)
Foto David Patán (Blogmaldito)

Temps de pas a Can Borrell (Qm 4,2) 28'08''

La tornada en baixada ha estat més ràpida i divertida.

Els darrers 2 Qm els hem fet sense problemes amb una volta completa al parc abans d'arribar a la meta

Parc de la Pollancreda
Foto : Carles Sanchez

Temps final de 52'08'' Classificat 116 a ritme de 6'29''/Qm. Molt satisfet, he baixat 2'44'' el temps que vaig fer al 2019 

Dades del Garmin

Arribada 

Primera prova del doblet de cap de setmana al sac. Demà més al circuit de Barcelona - Catalunya a Montmeló.

Moltes gràcies Javier per la companyia !

No hay comentarios: