domingo, 15 de mayo de 2022

VIII Marxa dels Monestirs


Aquest matí he tornat a participat a la Marxa dels Monestirs organitzada pel Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià.

A les 7:30 he agafat el tren i m'he desplaçat a Sant Cugat on hi havia la sortida.

Recorregut lineal de 19,5 Qm amb sortida a la Plaça Lluís Millet de Sant Cugat i arribada al Monestir de Pedralbes a Barcelona. Dia de sol i bona temperatura per caminar.

Al tractar-se de una marxa de regularitat ens han donat una targeta pels controls de pas

La sortida l'han donat en grups de deu participants separats un minut. He sortit al sisè grup a les 8h36'. Traçat inicial urbà fins el Monestir de Sant Cugat, un dels referents de la marxa

Monestir de Sant Cugat

Passat el Qm 2 ens hem endinsat al Parc de Collserola amb una bona pujada per corriol fins Can Borrell. En el camí m'he trobat amb l'Hector i la Carme que estaven entrenant i han vingut a trobar-me. En aquest punt ja havia superat als caminadors que havien sortit abans que jo i anava en primer lloc.

Amb Hèctor i Carme

Ja per pista ample hem pujat fins l'Ermita de Sant Medir Control 3 Temps 1h36' (Qm 8). En aquest punt hem fet 20' de neutralització per esmorzar (entrepà, coca i begudes) i l'Hèctor i la Carme han continuat pel seu compte.

Ermita Sant Medir

Recuperades les forces pujada forta fins el Coll d'Erola Control de pas 4.

Vista Rica (Qm 11,2)

Passada la carretera de l'Arrabassada (Qm 11,5) m'ha atrapat en Miquel, un xaval de 17 anys que fa salt de llargada. Hem continuat junts pel pantà fins Santa Mª de Vallvidrera Control 5 (Qm 15). Baixant cap a carretera de les aigües m'he quedat enrere però he pogut mantenir el segon lloc. Tram final pel Parc de l'Oreneta i arribada al Monestir de Pedralbes. Temps real 3h50', distància 19,46 Qm / 603 m D +. Temps total amb la neutralització 4h06'

Monestir de Pedralbes

Dades del Garmin

Una bona caminada i millor companyia !

En acabar entrepans, pastes, beguda i bossa amb obsequis. Repetirem !


No hay comentarios: