jueves, 24 de junio de 2021

Pujada al Tibidabo

Aquest matí he fet caminant amb la Luz Marina una pujada al Tibidabo repetint la que vam fer a l'estiu de 2017.

Ens hem trobat a les 7:45 amb una bona temperatura voltant els 18ºC i dia de sol.

Recorregut : Av. Madrid - Diagonal - Av. Pedralbes - Av. Pearson - Carret. de les aigües - Escales de la Font del Mont - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Vallvidrera - Drecera de Vallvidrera - Peu Funicular-- Av. de Vallvidrera - Parc Joan Raventós - Major de Sarrià - Numància.

Pujada continua per Av. Pedralbes i Pearson amb un darrer tram fins la carretera de les aigües bastant dur (Qm 5). Temps 58'18''.

Carretera de les aigües

A partir d'aquí recorregut pla i bones vistes fins les escales de la Font del Mont (Qm 8,3) on hem tirat amunt cap a la carretera de Vallvidrera. Deu n'hi do les 438 escales d'una tirada !!. 


Continuació sense problemes fins el cim del Tibidabo Qm 11. Temps 2h11',
Hem aprofitat per fer un bon esmorzar i contemplar les magnífiques vistes de la ciutat a 500 m d'alçada

Tibidabo

La tornada l'hem fet pel poble de Vallvidrera i baixant per la drecera fins el Peu de Funicular (Qm 14), Av. de Vallvidrera - Parc Joan Raventós - Major de Sarrià - Numància.

Han estat 18,3 Qm en 3h34' i més de 500 m desnivell +. Hi ha que afegir gairebé 1h d'aturades per fotos i esmorzar al Tibidabo per fer un total de 4h33'. Un bon entrenament i molt ben acompanyat.

Dades del Garmin

No hay comentarios: