sábado, 30 de enero de 2021

Cursa virtual contra el càncer


Primera Cursa contra el càncer avui, una prova organitzada per la AECC de Girona que celebra la seva sisena edició enguany en format virtual amb l'objectiu de recollir fons per la recerca contra el càncer.

Data de realització oberta entre el 24 de Gener i el 7 de Febrer (circuit a escollir) amb distàncies de 5 i 10 Qm. Jo he escollit 10000 m.

Cronometratge mitjans la app RockTheSport que s'ha de descarregar al mòbil, la mateixa que vaig utilitzar a la Sant Silvestre del Masnou al Desembre.

Amb restriccions de desplaçament a nivell municipal per la COVID-19, he triat un recorregut per la Diagonal, Parc Cervantes, Carretera d'Esplugues, Diagonal i c/ Numància.

Dia tapat amb 15ºC i trams amb vent fort.

He sortit a les 11:30 a Diagonal / Numància. Primer Qm en lleugera baixada i gir de 180º a Francesc Macià direcció al Parc Cervantes. Passat el Palau Reial pujada al parc on he hagut d'afluixar força amb un parcial del Qm 4 al 5 de 7'41''. He passat el Qm 5 en 33'20''a ritme de 6'40''/Qm. A partir d'aquí recorregut més pla per la carretera d'Esplugues i bona baixada a la Av. de Pedralbes on he fet un parell de Qm per sota 6'. Darrer tram per la Diagonal i baixada per c/Numància fins completar els 10 Qm en un Temps final de 1h04'18'' Lloc 16 a ritme de 6'24''/Qm.

Dades del Garmin

El GPS de la app ha fallat una mica i m'ha registrat un temps final de 1h02''14'' que no comptabilitzo com bo.

Malgrat el vent, he fet un temps força acceptable. Han acabat la prova un total de 49 corredors. Propera prova la Blue Run de 5 Qm dissabte vinent.

#JoCorroPerTu , #KMSxELA

No hay comentarios: