domingo, 13 de diciembre de 2020

24 h d'ultrafons per equips


Un any mes torno a les 24 h d'ultrafons però aquest, en lloc de la pista de Can Dragó, en format virtual a causa del COVID 19. Participo amb l'equip de Corresolidaris.

Molt bona organització de corredors.cat a través de la web de triTeam i Strava. A la nostre modalitat superequips, participen un total de 8 equips.

La recaptació per donatius a través de migranodearena, anirà destinada a la Fundació Miquel Valls que lluita per millorar la vida dels afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Som 29 corredors i sumarem Qm's entre les 6 h del dissabte 12 fins les 22 h de diumenge 13. El nostre objectiu es passar-ho bé i col·laborar amb la causa.

Dorsal

Dissabte 12/12

Per fer la primera tirada he escollit un circuit per la Diagonal / Parc Cervantes. Dia de sol però fred a causa del vent.

He sortit a les 12:00 en punt, hora d'inici de les edicions anteriors a Can Dragó. Controlant les 120 ppm he fet el recorregut de 13,11 Qm sense problemes en 1h24'48'' a ritme de 6'28''/Qm

Dades del Garmin


En acabar, comprovo la posició de l'equip i veig que anem en quart lloc, com des del principi de la prova.

Diumenge 13/12

Avui hem quedat a les 8:30 amb Corresolidaris per fer la sortida conjunta respectant les mesures de seguretat en quant a distàncies i mascareta. Ens hem desplaçat amb cotxe amb la Luz Marina fins la porta del Club Delfos a Cornellà.

Sortida

A les 8:45 amb cel blau i molt fred 7ºC hem començat fent diferents grups segons distància i ritme. He anat amb la Roser i la Luz Marina. Hem fet un recorregut per la llera del Llobregat anant en primer lloc fins Sant Boi per girar 180º al Qm 2,3 cap el Prat. En arribar al pont de l'Autovia de Castelldefels (Qm 6,7) hem creuat el riu per tornar cap a Cornellà. Recorregut de terra en molt bon estat i força pla ideal per poder mantenir un ritme força constant. Hem fet un total de 12,17 Qm en 1h19'13'' a ritme de 6'30''/Qm

Dades del Garmin


Aquí no sona el  Don't stop me now de Queen per rebre el apoteòsic final de cursa , de fet oficialment no acabarà fins les 22h

Hem acabat amb un total de 683,6 Qm Lloc 4rt. La meva aportació al equip han estat 25,4 Qm

Resultats de la prova de superequips 

A nivell solidari s'han recollit en total  3.215 € per la Fundació Miquel Valls. La nostra aportació com Corresolidaris ha estat de més de 700 €.  Seguin sumant #KMSxELA

Això s'ha acabat, l'any que ve més i espero que a Can Dragó !.

No hay comentarios: