domingo, 20 de diciembre de 2020

Cursa Els seus Drets en joc

 


Des de Creu Roja joventut i amb la col·laboració de Corredors.cat s’organitza enguany la primera cursa solidària virtual “Els seus Drets en joc” , una alternativa a la Cronoescalada que fem des del 2010 amb el mateix objectiu, la Campanya de Joguines.

La campanya es caracteritza per entregar joguines noves, cooperatives, no sexistes i no bèl·liques a infants en situació de vulnerabilitat social. El 100% dels diners recaptats amb la cursa es destinaran a la compra de joguines que compleixin aquestes característiques pels més de 25.000 infants beneficiaris de la campanya arreu del territori català.

Es tracta d'una prova benèfica amb inscripció en forma de donació per la compra de joguines. El recorregut es lliure i s'ha de fer entre el 18 y el 22 de Desembre. Inclou un pitral per imprimir molt artístic

Sense distància pre-fixada pel reglament, he decidit fer 5 Qm's per Les Corts / Sants. 

Recorregut

Av. Madrid - Carrer de Sants - Plaça Espanya - Carrer de Sants - Carrer Watt - Parc Espanya Industrial

He sortit a les 9:30 de Plaça del Centre en direcció Collblanc. Temperatura de 11ºC, força bona per córrer. He anat per l'Avinguda Madrid continuant pel carrer de Sants, que avui esta tancat al trànsit, fins Plaça Espanya Qm 3,34 on he fet un gir de 180º fins el carrer Watt i Parc de l'Espanya Industrial on he acabat.

Temps 31'24'' a ritme de 6'16''/Qm



Un plaer tornar a col·laborar per una bona causa.

Entre tots hem fet 252 Qm !!!

#ElsseusDretsenJoc, #CursaCampanyaJoguines, #KMSxELA

No hay comentarios: