domingo, 4 de octubre de 2020

Sortides en bici 2020 (2)

Aprofitant el bon temps he continuat amb les sortides per Barcelona de diumenge quan no hi havia cap cursa. Resum de les darreres.

Diumenge 6/9/20

He repetit el mateix recorregut del 23/8, es a dir, pujada cap a Montjuïc pel Poble Espanyol i baixada per Miramar. També he anat fins l'esplanada del Hotel Vela i el nou Passeig del trencaones.

Passeig del trencaones

Des d'aquí tirada pel Front Marítim fins el Fòrum amb tornada per tota la Diagonal. He fet 37,2 Qm, gairebé el meu rècord de distància en bici. Al darrer tram de la Diagonal, he pujat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes i he fet el meu rècord de pujada a Barcelona amb uns discrets 271 m.


Diumenge 13/9/2020

Avui he pagat la primera "novatada" de la temporada. He anat cap a Montjuïc i al començar la pujada he vist que la roda de davant estava baixa. He parat al Museu Olímpic per inflar-la i l'he desinflat més perque l'inflador no funcionava. Sol·lució, tornar poc a poc cap a casa ! He fet només 8,3 Qm


De tornada a casa he aprofitat el matí per sortir a córrer i he fet la prova Ready to Run de 5 Qm organitzada per Adidas Runners

Diumenge 4/10/2020

Entrenament avui en 🚴‍♂️ en companyia de la Luz Marina. Hem triat un lloc tranquil per la Rambla de Badal , Gran Via i Zona Franca.

Carrer A

Hem fet 21,4 Qm a un ritme fluixet de 13 Qm/h

No hay comentarios: