sábado, 17 de octubre de 2020

Caminada Internacional de Barcelona

La Caminada Internacional de Barcelona (CIB) 2020 programada per aquest cap de setmana s'ha cancel·lat a última hora per un rebrot del COVID-19. Tot i això hem fet pel nostre compte la caminada programada per avui.

Prova amb recorregut circular de 23 Qm llargs / 539 m D + amb pujada continua fins Cal Borni (Collserola) per baixar a continuació cap a l'arribada.

A les 7:15 ens hem desplaçat amb la Luz Marina fins la sortida a la Plaça Orfila de Sant Andreu on ens hem trobat en Pere. Hem sortit  a les 8:06 amb una molt fred però amb cel clar.

Sense indicacions del recorregut hem hagut d'utilitzar el plànol facilitat per l'organització i Google Maps. La part urbana ha estat un pel complicada de seguir però ens en hem sortit prou bé. Al entrar a Collserola només hem hagut de seguir les indicacions fixes del parc.

Pujada continua per Torre Baró cap el Coll de la Ventosa i el Coll d'en Fotjà en 1h45' (Qm 8,8).  Dia clar amb espectaculars vistes de la ciutat.

Coll d'en Fotjà

Aquí es on separen els itineraris de 20 i 30 Qm. Seguim pujant cap el Coll de la Magarola . Fem una aturada d'uns 15' per esmorzar i continuem cap a Vista Rica fins i Cal Borni 2h48' (Qm 14,2). Aquesta esplanada era el lloc on antigament acabava la mítica cursa de l'Amistat.

Cal Borni. 
Amb Pere i Luz Marina

Tret de la part inicial, el recorregut es pràcticament igual al de 2016 i 2018. A partir d'aquí baixada primer forta i després mes suau cap a la Ronda de Dalt.


Mirador


Continuació cap Els Mistos, Plaça Karl Marx, Can Dragó i Plaça Orfila.

Temps final 4h32' i una distància de 23,4 Qm, una mica mes que el indicat. Amb les aturades per fer fotos i esmorzar hem fet un temps total de 5h10'.

Dades del Garmin

Ha estat un bon entrenament amb molt bona companyia i sense problemes.


No hay comentarios: