domingo, 18 de octubre de 2020

Orange Run

 

Cursa Orange Run aquest matí, sisena de les set proves de les Rainbow Virtual Series 🌈 He triat un recorregut lineal des de Montgat fins la Av. Mª. Cristina a Barcelona fins completar la distància de Mitja Marató 21,097 Qm.

A les 9:15 he quedat amb la meva amiga Carme i ens hem desplaçat amb tren fins Montgat, punt d'inici de la prova. Farem 1 Qm caminant i un altre corrent sense passar-me de les 120 ppm. L'objectiu es baixar de les 3 h. Avui he pogut lluir la samarreta 🥕de corredors.cat ja que s'ajustava al color de la cursa

Sortida a Montgat

Dia de sol i temperatura al voltant de 14 ºC. Hem començat a les 9:55 en direcció Masnou. Recorregut totalment pla seguint el litoral amb algunes passarel·les de fusta. Al arribar al Qm 2 hem donat la volta 180º en direcció Barcelona. 
Aviat hem agafat el ritme de caminar per sota de 10'/Qm i córrer al voltant de 6'25''/Qm.
Hem passat el Qm 10 just abans de creuar el Besòs en 1h21'16'' (gairebé 4' per sota el temps previst). Molta gent avui al litoral al ser festiu. Al Qm 11,5 hem creuat el pont sobre el port del Fòrum, única pujada del recorregut.

Fòrum

Hem passat el Qm 16 al Parc de la Barceloneta en 2h11'58''  (- 5'30'' el temps previst). Sense problemes en mantenir el ritme hem continuat cap el Passeig Colom per enfilar la pujada pel Paral·lel. Entrada a la Plaça Espanya i arribada triomfal a la meta a la Av. MªCristina en un Temps de 2h52'38'' Lloc 591 Cat 29  a ritme de 8'11''/Qm .


Nota : Per compensar l'error de càlcul de distància del Garmin he cronometrat quan marcava 21,400 Qm

Arribada

Moltes gràcies Carme per la companyia, hem baixat sense problemes de les 3 h amb un marge de més de 7', espero que podrem mantenir el ritme a la marató al Novembre

La sisena al sac

Molt satisfet d'acabar la meva 41ª mitja marató, el temps no te res a veure amb el que feia abans del ensurt però tan se val.

Diploma

En aquesta prova han participat 625 corredors de tot el mon principalment d'Espanya i Sud Amèrica. Bona organització de La Bolsa del Corredor / BC Team.

Seguim sumant #KMSxELA. Darrera prova de la sèrie ...... la Red Run / Marató el 22/11/20

No hay comentarios: