domingo, 20 de septiembre de 2020

Caminada del'Anella Olímpica


Avui he fet la caminada de l'Anella Olímpica quarta prova del programa de Caminades de Barnatresc aturat des Març pel COVID-19 . Nou format amb inscripció previa amb dos torns de sortides i opció de dos recorreguts Litoral o Anella Olímpica que es la que jo he triat.

Recorregut fins el Castell de Montjuïc de uns 9 Qm (oficial 8 Qm) amb sortida i arribada al Parc de Joan Miró.

Fitxa tècnica

  • Inscripcions: A partir del 14 de setembre
  • Lloc de sortida i arribada: Parc Joan Miró (estàtua Dona i ocell) 
  • Hores de sortida: primer torn de 8.00 a 8.30h i segon torn de 8.45 a 9.15 h
  • Hora límit d'arribada dels dos torns: 13:00 hores
  • Distància: 8,000 Qm aprox.

Recorregut :

Parc Joan Miró, c. Tarragona, pl. Espanya, av. Maria Cristina, fonts de Montjuïc, mirador del palau Nacional, av. Muntanyans, av. de l’Estadi, anella Olímpic, Museu Olímpic, pg. Olímpic, c. Font i Quer, c. Valero, pg. Migdia, castell de Montjuïc, mirador de l’Alcalde, monument a la Sardana, jardins Joan Brossa, jardins Jacint Verdaguer, c. Tarongers, carretera Montjuïc, jardins Laribal, pg. Santa Madrona, c. Lleida, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, c. Tarragona i parc Joan Miró.


Dia de sol i 18º C de temperatura. He sortit a les 7h57' en direcció al Parc de Montjuïc. Recorregut de pujada continua fins el Castell de Motjuïc (Qm 5,7) on he passat en un temps de 54'. Sense avituallaments no control de pas, a partir d'aquí baixada fàcil trotant cap el Mirador de l´Alcalde

Mirador de l'Alcalde


Continuació cap els Jardins de Joan Brossa i Laribal fins l'arribada al Parc de Joan Miró.

Temps 1h22'50'', distància real 9,50 Qm

Dades del Garmin

Parc Joan Miró

Content de poder re-emprendre les Caminades de Barcelona malgrat les limitacions.  A les d'avui s´han inscrit un total de 400 caminadors a la de l'Anella Olímpica i 500 a la del litoral.

Espero que la Caminada Internacional del proper mes d'Octubre es pugui fer.

No hay comentarios: