domingo, 20 de septiembre de 2020

42ª Cursa de la Mercè


Dotzena participació aquest matí a la Cursa de la Mercè una clàssica de la ciutat de Barcelona i que enguany celebra la 42ª edició. Primera prova important que es celebra després de l'aturada pel COVID-19 al mes de Març.
Dues modalitats de participació 
  • Presencial (durant dos dies 19 i 20 amb límit de 1500 inscrits/dia) 10 Qm 
  • Virtual (circuit a escollir) amb distàncies de 2, 5 i 10 Qm.
Molt bona organització i a preu popular, només 5 €. Tota la recaptació de les inscripcions de la cursa, tant la presencial com la virtual solidària aniran íntegrament com a donatiu per la Marató de TV3  que aquest any estarà dedicada a la recerca de la malaltia COVID-19.

Degut a la situació amb la pandèmia s'ha traslladat el circuit al front litoral amb sortida l'esplanada de Av. Litoral / Josep Pla i arribada a la pista del Poliesportiu de la Mar Bella.

Recorregut

Dues voltes gairebé idèntiques a un circuit molt pla.

Per motius de seguretat mèdica s'han organitzat quatre sortides cadascun dels dos dies: 8:00, 8:45, 9:30 i 10:30. Les sortides amb un màxim de 375 participants i en funció del temps acreditat. M'han assignat la tercera sortida a les 9:30.

Esplanada Av.Litoral / Josep Pla

Dia mig tapat amb una temperatura de 22ºC i molta humitat.

Sortida

Sortida en grups de sis cada 5 segons i separats 1,5 m , tots amb mascareta. He sortit a les 9:32 per l'Av. Litoral direcció Centre Meteo (Qm 2,3) on hem fet un gir de 180 º per tornar direcció Forum. En arribar a l'alçada del c/ Josep Pla nou gir de 180º per completar la primera volta. Amb les emocions a flor de pell, no he pogut mantenir gens bé el meu ritme de 120 ppm el que m'ha obligat a anar afluixant a sovint.

Av. Litoral
Foto: David (Blogmaldito)

He passat el Qm 5 en 33'10''. Sense avituallament en cursa, ens han donat una ampolla per portar-nos la beguda. Continuació per la Av. Litoral de nou fins el Centre Meteo (Qm 7,2) per girar 180º cap el parking de la Mar Bella passat el Qm 9



Foto : Pako Beer

Sense públic avui el paisatge no ha estat molt agraït pero sí segur. Darrer gir al parking per enfilar cap a meta. 

Foto : CarlesCat

Finalment arribada a la pista del Poliesportiu de la Mar Bella amb un Temps final de 1h07'53'' Lloc 1923 ritme 6'48''/Qm


Video Pako Beer  Min 42:18

Arribada

El Regidor d'Esports David Escudé m'ha vingut a rebre i amb J.L. Blanco m'han fet una entrevista a La Sexta.

Emocionat de poder tornar a córrer una cursa malgrat les restriccions per la pandèmia. Un 10 per l'organització que ens ha muntat una cursa modèlica en seguretat. Tot i no poder anar al meu ritme per les pulsacions / emocions he fet gairebé 18 minuts menys que l'any passat i seguim sumant #KMSxELA !

No hay comentarios: