domingo, 15 de diciembre de 2019

Caminada de Nadal


Nova participació aquest matí a la Caminada de Nadal amb la Isabel i els meus amics Ana i Josep M. Darrera prova del programa de caminades Barnatresc 2019. No participava en aquesta caminada des de la del 2010.
Dia de sol i 11ºC. Recorregut totalment urbà d'uns 10 Qm's (10,6 segons programa) amb sortida i arribada al Parc de la Ciutadella.

Recorregut: Parc de la Ciutadella,  pg. Picasso, c. Ribera, El Born Centre Cultural (1), c. Comerç, c. Davant del Portal Nou, c. Rec Comtal, pl. Sant Pere , sant Pere de les Puelles (2), c. Sant Pere Més Alt, Palau de la Música Catalana (3), Via Laietana, c. Magdalenes, pl. dels Peixos, c. Duran i Bas, av. Portal de l’Àngel, pl. Cucurulla, c. Portaferrissa, c. Carme, c. Riera Alta, c. Tamarit, Mercat de Sant Antoni (4), av. Mistral, c. Vilamarí, parc Joan Miro (control de pas i avituallament), c. Vilamarí, av. Roma, c. València, pg. de Gràcia, Casa Milà (5), c. Provença, av. Diagonal, c. Girona, ronda de Sant Pere, Monument a Rafael de Casanovas (6), Monument a Lluís Companys (7), arc de Triomf, pg. Lluís Companys i parc de la Ciutadella .

Hem sortit a les 9:00 a ritme de passeig xerrant i possant-nos al dia. Hem passat el CPA al Parc de Joan Miró (Qm 4,7) en 1h04'. Per tractar-se de la caminada del nadal solidari, no hem tingut avituallament ja que s’ha decidit destinar l’import a la compra d’aliments per col·laborar en la recapta.

Amb un terreny molt pla hem fet el recorregut sense problemes en un temps de 2h18'.

Dades del Garmin

Darrera caminada de l'any en bona companyia.

No hay comentarios: