miércoles, 18 de septiembre de 2019

5K@EASD


Com al 2013, avui he participat per segona vegada i per partida doble (voluntari i participant) a la cursa 5K@EASD .

A les 17:00 m'he trobat a la porta de marató amb Voluntaris 2000 per ajudar a la tasca de repartir pitrals


Més de 1100 participants i bona organització de l'empresa Tracs, Inc de Boston. La cursa es fa amb motiu del Congrés Mundial contra la Diabetis que s'ha fet a Barcelona per part de l'empresa danesa Novo Nordisk.
Recorregut magnífic per Montjuïc amb sortida i arribada a l'Estadi Olímpic. Hi havia dues modalitats, cursa i caminada. Jo he participat a la caminada encara que la majoria l'han fet corrent.

Recorregut

Acabada l'entrega de pitrals m'he incorporat a la pista per l'escalfament i la foto de grup amb una espectacular marea blava.

Foto de grup


A les 20:40 han donat la sortida i hem fet una volta i mitja a la pista per sortir després cap a l'exterior. He passat el Qm 1 en 8'16''. El Qm 2 a la Plaça d'Europa l'he fet en 8:44. El Qm 3 ha estat una mica mes dur amb forces girs i lleugera pujada (9'06'') i el Qm 4 encara mes amb la pujada per l'Avinguda de l'Estadi (9'00''). L'entrada a la pista de l'Estadi com sempre emocionant per marcar un Temps final de 41:57 a ritme de 8'32''/Qm . Lloc 25 de la general i 3r de la meva categoria.

Dades del Garmin

Arribada

Malauradament com al 2013, hem comprovat que la distància ha estat finalment al voltant de 4800 m i no 5000 m com estava programat, tot i això ha estat una gran cursa. He millorat el temps de la Cursa de la Festa Major de Santa Coloma de final d'agost Molt satisfet !.

Galeria de fotos

No hay comentarios: