domingo, 5 de noviembre de 2017

XXXVIII Cursa Sant Martí


Avui he tornat a participar a la Cursa Popular de Sant Martí (abans Clot-Camp de l'Arpa-Verneda) una clàssica de Barcelona. Sisena prova puntuable per la 10ª Challenge BCN 10K.
Després de la tempesta d'ahir a la nit, avui dia de sol amb bona temperatura per córrer al voltant de 14ºC.

Amb Luz Marina i Rafa

L'objectiu per avui es anar el mes ràpid possible encara que amb les dues pujades al carrer Independència no serà gens fàcil.
Sortim a les 9:00 en punt . Abans del Qm 1 ja comencem la primera primera pujada a Independència. Recupero velocitat baixant pel c/ Xifré tot . Paso el Qm 2 en 10'47''. Aviat enfilem una llarga recta pel c/ València  i c/ Huelva que ens porta fins el Qm 4. Girem per c/ Cantabria fins el Qm 5 que passo en 26'31'' a un ritme de 5'18''/Qm . A partir d'aqui agafem la tornada amb lleugera pujada per la Rambla Guipúzcoa i c/ Aragó. Cap el Qm 6 m'agafa el TeteXavi que tira de mi. Al Qm 8 comença la segona pujada a Independència. Pujo com puc fins el c/ del Fresser per agafar una mica de forces amb la baixada del c/ de la Nació.  Aviat nova pujada pel c/ Muntanya i baixada per Xifré fins la meta al c/ Provença.

c/ Xifré 

Temps final 53'00'' lloc 515 (Cat.32) a ritme de 5'18''/Qm

Dades del Garmin

Gràcies al Xavi he fet un segon 5000 molt bo i he avançat a 27 corredors. Millor marca en aquesta cursa des del 2011, no em puc pas queixar.

Amb TeteXavi i Eduard

Propera prova la  Cursa Open de la Jean Bouin el dia 26..

No hay comentarios: