miércoles, 1 de noviembre de 2017

XXXVII Cursa de l'Amistat


Una nova Cursa de l'Amistat avui i ja en porto setze, la primera ara fa vint anys. Cursa mítica de la Ciutat de Barcelona i clàssica al meu calendari.

Con diu el David Patán al seu Blogmaldito "...es una carrera que si no existiera habría que inventarla y que no entiende lo que es el paso del tiempo. Esa carrera es la Cursa de l’Amistat y es una maravilla"

Molt bona temperatura per córrer, uns 14ºC. Recorregut clàssic des del Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo amb una distància de 16,3 Qm's i 500 m de desnivell +.
Com cada any gran ambient de bon matí al Castell amb molts correcats i amics.

 Amb Rosa

Castell de Montjuïc

Sortim a les 8:00 en punt a ritme suau amb la Rosa reservant forces de cara a la llarga pujada de mes d'onze Qm's que ens espera. Passem pel principi del carrer Entença en 25'42''pràcticament al ritme previst. En aquest punt ens agafa i acompanya el Lluís (Solteron)
Després del pas per sota la Diagonal hi ha la primera rampa forta fins la Av de Sarrià. Continua la pujada pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià on com cada any saludo al amic Miquel Pucurull que es al primer avituallament.
En arribar a la Ronda de Dalt, de nou forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera. Passem pel peu del Funicular (Qm 10,4) en 1h02'27'' just al ritme previst. Em quedo una mica despenjat i continuo pujant sol per la carretera de Vallvidrera on al Mirador de Sarrià hi ha el segon avituallament. Aprofito per pendre un gel.

Mirador de Sarrià
(Foto: Xavier Ballart)

Passo el poble de Vallvidrera Qm 13,2 en 1h23'21''. Ritme clavat al previst. Allí justament hi ha en Toni animant i fent fotos.
Queden poc mes de 3 Qm. A la sortida de Vallvidrera duríssima rampa en direcció Tibidabo. Un cop superada segueixo a bon ritme per la carretera de Vallvidrera al Tibidabo.
Arribo a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h39'20''. Només queda un quilòmetre. Em saluda en Jordi Mas que acompanya a la seva dona. A l'entrada del Parc en David Patán i en CarlesCat ens fan les últimes fotos abans d'arribar a meta, això està fet.

Parc d'Atraccions Tibidabo
(Foto:CarlesCat)



Video Pako Beer Min 10:59 - 11:06 / 27:51 - 27:57 / 38:50 - 38:57 / 54:57 - 55:05

Video Txabi Albert a la Carretera de Vallvidrera Min 6:08


Amb Rosa i Lluís

Com sempre ha estat una cursa dura però he gaudit d'una gran companyia. El plaer d'arribar al Tibidabo es impagable.

Parc d'atraccións

No he notat gens l'esforç del cap de setmana amb la Cursa Lluís Companys dissabte i el Cros Popular de Sants diumenge i m'he quedat a pocs segons (34'') de la meva millor marca des de que arriba al Parc d'atraccions.

Felicitats a la Myrna Mates i col·laboradors per continuar fent possible aquesta gran cursa.

No hay comentarios: