domingo, 19 de noviembre de 2017

Caminada a Montjuïc


Aquest matí he fet amb la meva amiga Luz Marina la Caminada a Montjuïc, desena del programa de caminades Barnatresc 2017.
Dia de sol i bona temperatura. Recorregut al voltant de 11,5 Qm's (12,6 segons programa) pel Parc de Montjuïc amb sortida i arribada al Parc de les Tres Xemeneies.

Itinerari: Parc de les Tres Xemeneies, c. Mata, pg. de Montjuïc, c. Blesa, c. Blai, pl. dels Ocellets, av. Paral·lel,  c. Jaume Fabra, pl. de las Navas, c. Olivera, pl. de  Santa Madrona, c. Olivera, c. Lleida, av. Rius i Taulet, av. Ferrer i Guàrdia, font Màgica (1), Poble Espanyol (2), pl. Sant Jordi, av. de l’Estadi, INEFC (3), Jocs del 92, c. del Foc, Mirador de Migdia (control i avituallament), camí de Mar, castell de Montjuïc (4), mirador de l´Alcalde, c. dels Tarongers, c. Font i Quer, Pg. Olímpic, av. de l’Estadi, estadi Olímpic (5), av. dels Muntanyans, pg. Jean  Forestier, pg. de Santa Madrona, Teatre Grec (6), pg. Martras, c. Julià, pg. de l’Exposició, camí de la Font Trobada, pg. de Miramar, jardins Costa i Llobera (7), pg. de les Bateries, jardins Horta de Sant Bertran, c. Vila i Vilà i parc de les Tres Xemeneies.

Perfil

Sortim a les 8:54 en direcció cap a la Font Màgica per continuar fins el Poble Espanyol. Dura pujada pel Passeig del Migdia fins el Mirador Qm 5 on hi havia el control de pas i avituallament. L'organització ens ha obsequiat amb coca , xocolata i moscatell. Temps de pas de 55'.
Hem continuat pel camí del Mar on hem gaudit de unes vistes magnífiques de la ciutat de Barcelona.

Camí del Mar

A partir d'aquí hem fet la resta fins l'arribada corrent. Primer amb forta baixada cap al Estadi per continuar cap el Teatre Grec, Miramar, Jardins de Costa i Llobera fins les Tres Xemeneies.

Jardins Costa i Llobera

Temps 1h42'43'', distància real 11,52 Qm


Ha estat un bon entrenament amb bona companyia de cara la Cursa Jean Bouin del proper diumenge.

No hay comentarios: