domingo, 24 de septiembre de 2017

Bimbo Global Energy Race


Avui he fet per primer cop la Bimbo Global Energy Race que celebrava a Badalona la seva segona edició. Com a curiositat, es una cursa que es celebra el mateix dia en 38 ciutats de 21 països del mon fet que em recorda a la Vivicittá dels anys 80.
Amb un sponsor important com es Bimbo la bossa del corredor que ens van donar va ser força completa amb productes de la marca.

Bossa del corredor

Hem arribat aviat amb la Luz Marina per veure una magnífica sortida del sol.


Recorregut de 10 Qm força pla amb l'única excepció destacable que ha estat la pujada al Pont de LLuc. Sortida i arribada al Passeig Marítim
Dia de sol i bona temperatura però pujant rapidament, sort que hem sortit a les 9 h15' !.

Sortida

Durant el primer Qm pel Passeig Marítim intento agafar bon ritme de cursa. Arribats a aquest punt gir de 180 º cap a la zona mes industrial amb la pujada pel pont al Qm 3. En aquesta zona les retallades per la vorera son d'escàndol, que hi farem. Passo l'avituallament del Qm 5 en 26'51'' a ritme de 5'23''/Qm.
Intento apretar una mica tot i que la sensació de calor es gran. Llarg recorregut recte direcció nord pel Passeig de la Rambla i Marítim per fer un nou gir de 180º al Qm 7,5 i tornar direcció sud cap a meta al costat del mar.

Passeig Marítim
(Foto JJ Vico)

He aguantat força be superant uns quants corredors al segon 5000 m. El fet de que els darrers 2500 m eren en linea recta m'ha obligat dosificar molt be les forces per arribar sencer a meta i acabar en un Temps final de 53'09'' al Lloc 491 a ritme de 5'19''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada
(Foto de JJ Vico)

Els parcials dels 5 Qm han estat de (26:51 / 26:18). Tot i fer 33'' mes que a la Cursa de la Mercè dono per prou bo el resultat després del dur entrenament de Adidas Runners pel Prat d'ahir.

La medalla !

En acabar sandvitx party, medalla i bany a la Platja del Coco !

No hay comentarios: