lunes, 24 de julio de 2017

Mini marató El Delfin Verde 7

Setena Mini Marató del Càmping Delfin Verde aquest matí, una clàssica ja de l'estiu. Bona organització per part l'equip d'animació.
Recorregut totalment pla pels camps d'arròs de Pals i espai natural de les Basses d'en Coll idèntic a les edicions anteriors. Sortida i arribada a l'entrada del càmping. Distància 10 Qm per pista de terra amb algún tram d'asfalt o ciment.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una temperatura magnífica de 17ºC !. Participació molt curta avui amb només 18 corredors, la majoria estrangers.


Cap el Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta per entrar de ple als camps d'arròs. Aviat el grup s'ha estirat molt i he estat complicat mantenir un bon ritme de cursa.
Al Qm 2,5 hem creuat el pont de pedra sobre el Rec des Coll per girar cap a l'esquerra fins l'entrada de les Basses d'en Coll.
Passat el Qm 5 avituallament d'aigua i pas pel Qm 6, just al pont de pedra, en un temps de 33'36.
Gir a l'esquerra pel camí del Rec des Coll cap al Mas Gelabert i tornada.
Al Qm 8,2 hem tornat a creuer el pont de fusta per enfilar cap el càmping per la pista de ciment paral·lela a la carretera del Mas Pinell.
Temps final de 54'40'' i lloc 14 a ritme de 5'33''/QmSegon millor temps d'aquesta cursa i el que es millor mantenint ritme de competició.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom. A l'Agost intentaré fer alguna mes.

No hay comentarios: