domingo, 9 de julio de 2017

25 anys JJOO Barcelona'92


El 25 de juliol de 1992 es van inaugurar els Jocs Olímpics de Barcelona, i el 3 de setembre de 1992, els Jocs Paralímpics. Aquest any la ciutat de Barcelona commemora amb diferents actes el 25è aniversari d'aquells jocs.
Com molts barcelonins vaig viure d'una forma molt especial aquest esdeveniment i participaré en diferents activitats durant aquest dies.

Mosaic Mundo Deportivo

La primera ha estat aportant tres fotos meves per formar del mosaic amb 10000 fotos que es projectarà a la façana de l'Estadi Olímpic el 25 de juliol.

Per cada fotografia pujada al mosaic, les empreses patrocinadores d'aquesta acció donaran 1€ al Comitè Paralímpic Internacional.

Una bona iniciativa

Caminada del dia Olímpic

El 2/7 vaig participar en aquesta caminada on durant el recorregut vam poder veure llocs i elements escultòrics creats amb motiu dels JJOO Barcelona'92 (veure entrada al bloc).

Passaport Sempre Olímpica

Per visitar les 22 instal·lacions esportives que van ser escenaris de les proves de Barcelona 92 s'ha organitzat el Joc Passaport a l'Olimpisme on s'ha d'aconseguir segellar el passaport a les diferents instal·lacions.




Per obtenir el segells he fet com entrenament a peu a bona part dels desplaçaments a les instal·lacions.

Museu Olímpic Montjuïc

Exposició Voluntaris 2000


Avui 18/7 he visitat l'exposició d'objectes inèdits i personals de molts voluntaris que van ser als JJOO de BCN'92. 
He estat xerrant una estona amb el meu amic Gerard Conde que m'ha explicat un munt d'anecdotes dels jocs i m'ha deixat la seva Torxa Olímpica per la foto.



També he aprofitat per signar al llibre de visitants.

Festa Barcelona del 92


Recorregut

· Palauet Albèniz.
· Pujada a l'avinguda de l'Estadi, davant del peveter.
· Avinguda de l'Estadi.
· Plaça St. Jordi.
· Avinguda Marquès de Francesc Ferrer Guàrdia.
· Avinguda Maria Cristina.
· Plaça d'Espanya.
· Avinguda del Paral·lel.
· Carrer Portal de Santa Madrona.
· Avinguda de les Drassanes.
· Rambles direcció nord.
· Plaça Catalunya.


A les 20:00 Voluntaris 2000 ens hem reunit a la Plaça Espanya per cobrir el tram de recorregut de la torxa des del Poble Espanyol fins Poble Sec.

Voluntaris 2000

Ens han donat una samarreta commemorativa dels 25 anys i a la Luz Marina li han assignat el punt de relleu numero 8 i a mi el 9 a la Plaça Espanya.


Després del pas de la torxa pel nostre punt ens hem traslladat a la Plaça de Catalunya on els voluntaris hem fet un passadis a l'arribada de la flama portada per l'Epi i Purificacion Santamarta.
L'arquer paralímpic Antonio Rebollo ha fet l'encesa virtual del peveter de l'Estadi Olímpic que s'ha vist a les pantalles. Tot seguit festa a càrrec de Los Manolos.


No hay comentarios: