sábado, 1 de julio de 2017

8ª Cursa Camp d'en Grassot


Avui he fet per primera vegada la Cursa Camp d'en Grassot una cursa molt familiar gratuïta organitzada pel club Claror amb el suport de Voluntaris 2000. Recorregut urbà de dues voltes per fer un total de 1609 m, es a dir una milla.
Sortida i arribada al carrer Indústria / Carrer d'en Grassot. Sentit de gir horari, es a dir baixada per c/ Sicília, c/Còrsega, pujada per Roger de Flor.
Dia de sol amb bona temperatura per córrer 21º C. Voluntaris 2000 ha col·laborat generosament a la prova també amb l'equip de corredors.

Amb Voluntaris 2000

Hem fet la darrera prova de la matinal després de les curses dels petits. Surto a les 10:30 amb l'objectiu de fer-la el mes ràpid possible tot i que no faig normalment proves tant curtes.
Just abans de la sortida el meu Garmin ha perdut la senyal del satèl·lit i no he tingut opció de controlar el meu ritme durant la cursa.
He passat la primera volta en 3'23'' una mica millor del que tenia previst. He aguantat molt be la segona per fer un temps final de 6'48'' a ritme de 4'14''/Qm.

Amb Luz Marina

Molt content, MMP en aquesta distància rebaixant 28'' la  que vaig fer al 2013 a la Milla de Santa Eulàlia.


Aquesta tarda a pel doblet a la Cursa de la Festa Major de Terrassa (8 Qm)

Acabada la cursa, hem fet un entrepà amb Voluntaris 2000 per acomiadar la temporada.

No hay comentarios: