domingo, 10 de abril de 2016

38ª Cursa El Corte Inglés


Aquest matí una nova Cursa de El Corte Inglés, la gran cursa de la Ciutat de Barcelona. Ha estat la meva 37ª participació de les 38 edicions que s'han celebrat.

Prova puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K i recorregut clàssic amb entrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i una distància de 10,766 Qm.

Vídeo del recorregut

Com cada any la gran festa de l'atletisme popular amb una gran participació de 64656 inscrits.


Cel una mica tapat i molt bona temperatura per córrer, al voltant de 12ºC.


Com sempre gran trobada de companys de corredors.cat i també d'altres clubs Can Mercader, BC Team, Maimakansu i Mediterrani.
Sortida a les 9:30 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud que com l'any passat els hi han donat el dorsal amb xip integrat.
He sortit lent i sense bones sensacions, probablement per la manca d'escalfament previ. No he tingut gaires problemes per superar la gent que es "cola" davant i al carrer Aragó he anat agafant ritme..
Com sempre la pujada cap el Poble Espanyol i sobre tot dels Jocs Olímpics del 92 darrera l'estadi ha estat força exigent.
He entrat a l'estadi (Qm 5,9) amb un temps de 34'09'', una mica mes lent que l'any passat. A la pista he gaudit però de l'espectacle.

Estadi Lluís Companys

A partir del Qm 7 baixada força ràpida per la Font del Gat on m'he trobat amb el meu company CarlesCat que anava fent fotos. També he atrapat en aquest punt al meu amic Juan Morillo.

Font del Gat

He continuat baixant a bon ritme pel c/ Lleida fins Floridablanca. A partir d'aquí, terreny pla cap a la Ronda de Sant Pere. Just a l'entrada de Plaça Universitat hi havia el control de pas del Qm 10 per la Challenge . Temps 55'54'' . Continuació per c/ Pelai i Plaça de Catalunya.

Esprint entrant a Plaça de Catalunya

Temps final de 59'43'' Classificat 3419 Cat 72  a ritme de 5'33''/Qm.

Dades del Garmin

La 37ª al sac !

Tot i que la marca es discreta he pogut baixar de l'hora i acabar una nova cursa de El Corte Inglés.

No hay comentarios: