domingo, 17 de abril de 2016

20ª Cursa Popular Ciutat de Girona


Setena participació a la Cursa Popular Ciutat de Girona organitzada per l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés. Com cada any aquesta prova es fa conjuntament amb la Mitja Marató i la cursa de 5 Qm.
Recorregut idèntic a l'any passat amb una distància de 10 Qm dels quals els nou i mig primers coincideixen amb la mitja.
Dia de sol amb uns 18ºC i sensació de calor als llocs sense ombra.
Molt pocs correcats a la sortida. He coincidit amb en CarlesCat  i l'Ironxevi226 (que feia de Llebre Sub 60').

Amb Carles
Amb Xavier (Ironxevi226)

Abans de la sortida impressionant minut de silenci en record als dos maratonians morts el diumenge passat a la Marató Ojos Negros de Castelló.
Hem sortit a les 9:45 del Carrer Barcelona, on també estava situada la meta. Absència de calaixos i molts corredors de gresca en el mes pur estil popular. Passat el Qm 1 s'ha pogut però córrer força bé. He sortit un pel lent i la lleugera pujada per l'avinguda de Montilivi (Qm 3) no m'ha permès recuperar ritme fins a la baixada.
El pas pel Qm 5 l'he fet en 26'54'' a ritme de 5'23''/Qm. Anada i tornada fins el Parc Tecnològic pel Carrer Emili Grahit (entre els Qm 4,5 i el 7,5) on ens hem creuat amb els companys.
El gir a la rotonda Qm 6 l'he fet en 32'18''. Aprofitant la lleugera baixada he anat apretant fent els darrers quatre Qm a ritme al voltant de 5'11''.
El darrer quilòmetre al llarg del c.Barcelona amb la vista dels arcs d'arribada al fons es converteix en un esprint de 1000 m força dur.

Arribada

Temps final de 52'57'' Lloc 331 i 8é de la meva categoria a ritme de 5'18''/Qm.

Dades del Garmin


He estat el primer correcat classificat sumant 50 punts a la lliga, el màxim !!!.

Prou satisfet tot i fer un parell de minuts mes que l'any passat. Bona cursa en progressió final !.

No hay comentarios: