domingo, 26 de abril de 2015

19ª Cursa Popular Ciutat de Girona


Sisena participació a la Cursa Popular Ciutat de Girona organitzada per l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés. Aquesta prova es fa conjuntament amb la Mitja Marató i la cursa de 5 Qm.
Recorregut idèntic a l'any passat amb una distància de 10 Qm dels quals els nou i mig primers coincideixen amb la mitja.
Dia nuvolat i amb uns 18ºC, força bo per córrer.
Molt pocs correcats a la sortida, he coincidit amb l'Arcadi 42 i IvanLazaro que feien la mitja i amb Ironxevi226 i la Xindria que feien com jo els 10 Qm.

Abans de la sortida he saludat a la gran Hasna Bahom que ha guanyat la mitja.

Amb Hasna

Hem sortit a les 9:35 del Carrer Barcelona, on també estava situada la meta. Molts corredors en aquesta cursa van de gresca i mes aquest any amb l'afegit de la prova de 5 Qm. Passat el Qm 1 s'ha pogut però córrer força bé. He sortit un pel lent i  la lleugera pujada per l'avinguda de Montilivi (Qm 3) no m'ha permès recuperar ritme fins a la baixada.
El pas pel Qm 5 l'he fet en 26'08''. Anada i tornada fins el Parc Tecnològic pel Carrer Emili Grahit (entre els Qm 4,5 i el 7,5) on ens hem creuat amb els companys.
El gir a la rotonda Qm 6 l'he fet en 31'18''. Aprofitant la lleugera baixada he anat apretant fent els darrers quatre Qm a ritme al voltant de 5'.
El darrer quilòmetre al llarg del c.Barcelona amb la vista dels arcs d'arribada al fons es converteix en un esprint de 1000 m força dur.


Temps final de 50'57'' Lloc 324 i 7é de la meva categoria a ritme de 5'06''/Qm.


Molt satisfet, millor marca personal de la temporada amb bona progressió final !.

Dades del Garmin. 

No hay comentarios: