lunes, 2 de marzo de 2015

Barcelona Magic Line


Avui he fet corrent com entrenament la Caminada solidària Barcelona Magic Line (BML), una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 4 recorreguts possibles 10 , 20 , 30 i 40 Qm.

Gran participació amb 10000 participants en 753 equips i recaptació superant els 200000 € !


El repte esportiu del nostre equip es fer 30 Qm. L'econòmic els 155 € recaptats.

Perfil del recorregut. Desnivells de + 1079 / -1157 m

Itinerari : Parc de les Aigües, Turó de la Rovira, Turó del Carmel , Turó de la Creueta del Coll,Tibidabo, Vallvidrera (Qm 10), Sant Pere Màrtir, Les Corts, Plaça Espanya (Qm 20), Castell de Montjuïc, Poble Sec, Raval, Barri Gòtic, Plaça de la Catedral (Qm 30).


Equip Blue Line Evasion Running 

Abans de la sortida ens han donat el "passaturons" (un fulletó per registrar als controls de pas) i un buff per identificar els participants

Hem sortit del Parc de Les Aigües a les 8:50 en punt amb cel tapat i bona temperatura. Només sortir del Parc hem començat la dura pujada cap el Turó de la Rovira a 262 m d'alçada. Actualment està en fase d'obres de millora. El mirador del búnquers del Carmel ofereix magnífiques vistes de la ciutat Qm 1,7.
Sense temps per respirar em continuat cap el Turó del Carmel o muntanya pelada a 266 m d'alçada on em tingut un bon embús per la gran quantitat de participants. A continuació hem tirat cap el Turó de la Creueta del Coll a 245 m Qm 4.


Al complir se la primera hora no havíem fet encara els 5 Qm !. Creuem la Ronda de Dalt i cap amunt pel Camí de Can Borni, Crta. Vista Rica i cim del Tibidabo a 505 m d'alçada on hem parat una estona per avituallament i reagrupament  Qm 9,5 (1h53' de temps real).

Tibidabo

Recuperats una mica, hem continuat ara de baixada cap a la Torre de Collserola i Vallvidrera on hi havia la sortida de la marxa de 20 Qm i l'avituallament de Evasion Qm 10,5. 
Continuació amb tobogans pel c/ Mont d'orsa i Camí de la Carena per pujar fort de nou fins el Cim de Sant Pere Màrtir a 380 m d'alçada Qm 13,7 (2h26' de temps real).

Cim Sant Pere Màrtir

A partir d'aquí baixada molt exigent cap a la la carretera de les aigües, Passarel·la de les aigües i Hospital de Sant Joan de Deu Qm 16,5. 

Avituallament St.Joan de Deu

En aquest punt, semblava que ja hi érem quant ens quedava encara una bona tirada. Creuant de nou la Ronda de Dalt baixada cap el Parc Cervantes, Av. Diagonal, Jardins de la Maternitat Qm 19 ( 3h temps real).

Jardins de la Maternitat

Continuació ja totalment urbana per Trav. Les Corts, Gran Via Carles III, Av. Madrid, c/Numància, Parc de l'Espanya Industrial, c/ De la Creu Coberta, Plaça Espanya i Font Màgica Qm 22,6 , lloc de sortida de la Marxa de 10 Qm.
Amb moltísima gent hem fet la pujada cap el MNAC, Estadi Olímpic i Castell de Montjuïc a 177 m d'alçada Qm 25,7 (temps real 3h57'). 

Amb Montse a l'Estadi Olímpic

Aquí hem fet el darrer avituallament i reagrupament abans de l'arribada.

Castell de Montjuïc

Baixada capa Ciutat vella pel Passeig de Miramar, Passeig de l'Exposició, c/ Creu dels Molers i  Av Paral·lel. En aquest punt les meves cames ha començat a queixar-se i per uns moments he recordat el patiment de la marató, per sort he caminat una mica i m'he recuperat prou per continuar sense problemes, apart dels centenars de caminants, cap el c/Sant Pau , c/ de la Unió, c/Ferran i Plaça de la Catedral on hi havia l'arribada Qm 30 (temps real 4h28') Temps total amb avituallaments 5 h.


Arribada Plaça de la Catedral

Ha estat una gran experiència i per una bona causa. Un 10 per l'organització. 

Un plaer poder compartir aquest grans moment amb els companys de Blue Line. L'any que ve repetirem !.

No hay comentarios: